SPORT mania | Καταστήματα Αθλητικών Ειδών

 
Κεντρικό: Πατρίδα Ημαθίας • Τηλ. 2331020214
Υπ/μα: Τρεμπεσίνας 6, Βέροια • Τηλ. 2331074446
Υπ/μα: Αντ. Καμάρα 9, Βέροια • Τηλ. 2331077400
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.sport-mania.gr
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/sportmania
Βρείτε μας στο Facebook: Sport-mania
Βρείτε μας στο Facebook: Sport-mania, Α.Καμάρα 9
Βρείτε μας στο Facebook: Sport-mania FootballStuff
Instagram: sportmania.veroia
sportmania

SPORT mania

Αθλητικά Είδη • Όργανα Γυμναστικής • Εξοπλισμός Ομάδων 

Η εταιρεία SPORT mania δραστηριοποιείται στον χώρο των αθλητικών εμπορικών υπηρεσιών από το 1990 με βασική ασχολία το εμπόριο αθλητικών ειδών και με πωλήσεις χονδρικής και λιανικής.

Η κεντρική αποθήκη της εταιρείας βρίσκεται στην Πατρίδα Ημαθίας, οπού οι αθλητικές ομάδες προμηθεύονται με το απαραίτητο υλικό εδώ και πολλά χρόνια.

Το κεντρικό κατάστημα SPORT mania βρίσκεται στο κέντρο της Βέροιας, στην οδό Τρεμπεσίνας 6, ενώ το δεύτερο στην οδό Αντωνίου Καμάρα 9.

Στα καταστήματα SPORT mania μπορείτε να βρείτε την τελευταία λέξη της μόδας σε επώνυμα υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τον εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη αθλητικών ομάδων, προπονητικών κέντρων και γηπεδικών εγκαταστάσεων σε θέματα ρουχισμού, οργάνων και αξεσουάρ, παρέχοντας και παραδίδοντας πάντα έγκαιρα επώνυμα και εγγυημένα προϊόντα, και καλύπτοντας τις ανάγκες προπόνησης και επίσημων αγώνων των ομάδων από πλευράς ένδυσης και εξοπλισμού. Η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με εκατοντάδες αθλητικές ομάδες πολλών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, τένις κλπ) από όλη την Ελλάδα στις οποίες προμηθεύει ΜΟΝΟ επώνυμα προϊόντα. Τα προϊόντα της αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

sportmania kilpi3

Η νέα καλοκαιρινή collection αθλητικών ενδυμάτων της εταιρείας Kilpi στα καταστήματα SPORT Mania

Τα καταστήματα αθλητικών ειδών SPORT mania υποδέχονται το καλοκαίρι με τη νέα κολεξιόν της Kilpi.

  Running - Cycling – Hiking  

Ρούχα κι αξεσουάρ για της αθλητικές ή ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες. Ρούχα ποδηλασίας, πεζοπορίας, για τρέξιμο, αλλά και ρούχα για όλες τις ώρες.

Ρούχα υψηλής ποιότητας, άνετα, κατασκευασμένα με αντιβακτηριδιακά υλικά, που στεγνώνουν γρήγορα κι επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, ιδανικά για δύσκολες καταστάσεις.

Ρούχα για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα αθλητικών ειδών SPORT mania και δείτε από κοντά την εμπλουτισμένη σειρά της Kilpi σε απίστευτες τιμές.

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

sportmania kilpi sum21

Κατάστημα SPORT mania στην Βέροια, επί της Αντ. Καμάρα!

[πηγή φωτογραφιών: www.savopoulos.gr / Design – Construction: Kiki Andreadou / Shop Fitting & Shelving Systems: SAVOPOULOS Fitting / Photography: dt.Shoot]

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

 

sportmania

SPORT mania | Καταστήματα Αθλητικών Ειδών

Κεντρικό: Πατρίδα Ημαθίας • Τηλ. 2331020214

Υπ/μα: Τρεμπεσίνας 6, Βέροια • Τηλ. 2331074446

Υπ/μα: Αντ. Καμάρα 9, Βέροια • Τηλ. 2331077400

www.sport-mania.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.