tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παιδικά κοσμήματα για μικρές κοκέτες κι όχι μόνο…

Τα παιδικά σκουλαρίκια αποτελούν… κόσμημα λατρείας από τα μικρά κοριτσάκια, που ανυπομονούν να μιμηθούν τη μαμά και να νιώσουν… μικρές κυρίες. Εάν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε στη μικρή σας ένα δώρο ξεχωριστό που θα της προσφέρει μεγάλη χαρά, επιλέξτε επώνυμα παιδικά σκουλαρίκια από το goldy.gr. Εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή και επιλέξτε ανάμεσα από υπέροχα και πρωτότυπα σχέδια όπως λουλούδια, αστέρια, καρδούλες και ζωάκια. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξετε χρυσά, λευκόχρυσα ή ασημένια, με λεπτομέρειες από ζιργκόν σε πολλά χρώματα αλλά και σμάλτο σε κόκκινο, ροζ ή μπλε.

Ώρα για… Παιδικά ρολόγια χειρός!

Κι αν έφτασε η στιγμή να φορέσουν παιδικό ρολόι χειρός, τα παιδικά ρολόγια από το goldy.gr είναι η ιδανική επιλογή! Αξιόπιστες μάρκες όπως Casio, Αm Pm Disney, Q&Q και Jaques Farel Kids χαρίζουν σε αγόρια και κορίτσια, επώνυμα, φθηνά ρολόγια, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που θα λατρέψουν. Γνωρίστε τη μεγάλη ποικιλία του goldy.gr και επιλέξτε το αδιάβροχο ηλεκτρονικό ή αναλογικό ρολόι που σας αρέσει και επενδύστε στην ανθεκτικότητα και το πρωτοποριακό στυλ!

Παιδικά βραχιόλια για κορίτσια και αγόρια!

kokketes1.jpg

Ποιος είπε ότι παιδικά βραχιόλια φοράνε μόνο τα κορίτσια; Στο goldy.gr κυκλοφορούν βραχιόλια και για αγόρια, αλλά και για νεογέννητα μωρά ανεξαρτήτως φύλου. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή από χρυσά, λευκόχρυσα και ασημένια, 9 και 14 καρατίων, με λεπτομέρειες από καρδιές, ματάκια, σταυρό, πολύχρωμες πεταλούδες και άλλα και επιιλέξτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων εκείνο που θεωρείτε πως θα ταιριάξει ιδανικά στα παιδικά χεράκια! Ο τρόπος για να το πετύχετε είναι να επισκεφθείτε το goldy.gr και να βάλετε στο καλάθι σας τα πιο… γλυκά παιδικά κοσμήματα!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69