tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιποίηση… άκρως αποτελεσματική!

Έχετε ακουστά τη Bluesky; Είναι το συνώνυμο της καινοτομίας, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας, που βάζει το όνομά της σε πάνω από 2.000 αποχρώσεις, καθιστώντας το χρωματολόγιό της άκρως δημοφιλές! Με πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς μεταξύ των οποίων και του Vegan Society, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, τα ημιμόνιμαβερνίκια Bluesky είναι ό,τι καλύτερο για τους επαγγελματίες. Επιλέξτε, λοιπόν, τα δικά σας μανό και βάλτε χρώμα στη ζωή κάθε πελάτισσας!

MeCosmeo, για έναν… κόσμο αισθητικά όμορφο!

bluesky2.jpg

MeCosmeo θα πει… κορυφαία προϊόντα, που εξασφαλίζουν άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται λίμες, πινέλο για 3D Art και πινέλα για Acrygel, ράσπες και βαζάκια ακρυλικού και ό,τι άλλο χρειάζεστε για gel και λαμπερό ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ. Μπείτε στον ηλεκρονικό κόσμο του In Beautyland, επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε και εξοπλίστε την επιχείρησή σας, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Wimpernwelle για lifting φρυδιών!

             bluesky3.jpg

Εάν θέλετε να… σχηματίσετε τέλεια μάτια και φρύδια, η λύση είναι μία! Τα επαγγελματικά προϊόντα Wimpernwelle! Από μολύβια για styling φρυδιών και fixing gel, μέχρι mixing block βαφής βλεφαρίδων, προστατευτικές φόρμες βλεφάρου, ειδικά πινέλα και βουρτσάκια, αλλά και ολοκληρωμένα kit για lifting φρυδιών που αντέχουν στον χρόνο, κάνοντας το βλέμμα ακαταμάχητο, όλα μπορείτε να τα βρείτε στο In Beautyland! Αναζητήστε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για εντυπωσιακές βλεφαρίδες και τέλεια φρύδια και δημιουργήστε τα πιο σαγηνευτικά look!

Επαγγελματικά προϊόντα νυχιών σε ένα eshop!

Εάν αναζητάτε επαγγελματικά προϊόντα νυχιών, συγκεντρωμένα σε ένα eshop, θα τα βρείτε όλα στο In Beautyland! Υλικά για nail art, αξεσουάρ νυχιών και αναλώσιμα, μανό απλά και ημιμόνιμα βερνίκια, τζελ για τεχνητά νύχια, αλλά και επαγγελματικά μηχανήματα και εργαλεία περιποίησης για άψογο αποτέλεσμα διαρκείας, περιμένουν να γίνουν μέρος της επιχείρησής σας με ένα click! Επισκεφθείτε το inbeautyland.gr και αποκτήστε τα όλα, πιο οικονομικά από ποτέ!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69