tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γυναικεία μαγιό και νυφικά εσώρουχα για ξεχωριστές στιγμές!

Μπορεί το νυφικό να είναι αυτό που εντυπωσιάζει, τα νυφικά εσώρουχα είναι, όμως, η… έκπληξη που κλέβει τις εντυπώσεις. Εάν, λοιπόν, αναζητάτε τα πιο ρομαντικά και σέξυ εσώρουχα για τη νύχτα του γάμου σας, στη Minerva και συγκεκριμένα στην κατηγορία Bridal lingerie, θα βρείτε τα καλύτερα. Εκεί το λευκό φλερτάρει με τις δαντέλες, τις διαφάνειες και τις αισθησιακές γραμμές των lingerie και… παντρεύεται την κλασική γοητεία που «ντύνει» κάθε bridal look. Εξερευνήστε τα satin σετ, τα σουτιέν με slip, τις bride to be ρόμπες, τα νυχτικά και τις νυφικές καλτσοδέτες και ανακαλύψτε τα εσώρουχα εκείνα που θα κάνουν εσάς και τον σύζυγό σας ευτυχισμένους!

Γυναικεία εσώρουχα για άνετη και θηλυκή καθημερινότητα!

Εάν θέλετε μια άνετη και θηλυκή καθημερινότητα, επιλέξτε γυναικεία εσώρουχα Minerva! Σλιπ, φανελάκια, κορμάκια, σουτιέν, λαστέξ, μεσοφόρια και πολλά ακόμη προϊόντα, από υψηλής ποιότητας υλικά όπως το βαμβάκι και το modal, είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και prints και ανυπομονούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας. Περιηγηθείτε στην online συλλογή της Minerva, αποκτήστε τα εσώρουχά που, χωρίς αμφιβολία, θα κολακεύσουν τον σωματότυπό σας και υποδεχθείτε τα στον χώρο σας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και παντού εντός Ελλάδας.

Γυναικεία μαγιό που εκτοξεύουν τη θηλυκότητα στα ύψη!

               esorouxa_gamou1.jpg

Όταν τα γυναικεία μαγιό φέρουν την υπογραφή και την εγγύηση της Minerva, το καλοκαίρι σας προβλέπεται γεμάτο αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα! Σε ευφάνταστα σχέδια, χρώματα και prints, είναι όλα τους απίστευτης ποιότητας και άψογης εφαρμογής. Ανακαλύψτε το δικό σας αγαπημένο, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από μονόχρωμα, πολύχρωμα, plus size, με βολάν, με έναν ώμο και για μικρό ή μεγάλο στήθος και φορέστε το μπικίνι ή το ολόσωμο που ονειρεύεστε! Επισκεφθείτε το minerva.gr, γνωρίστε την ανανεωμένη συλλογή και αποκτήστε το επόμενο μαγιό σας με δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69