tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με αυτά τα λαδάκια θα καταπολεμήσεις τις ενοχλητικές ραγάδες και ουλές

Οι ραγάδες και οι ουλέςδεν έχουν ούτε φύλο ούτε και ηλικία, γι’ αυτό και τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους απευθύνονται σε όλες και όλους ανεξαιρέτως.

Στο Carespot, το online φαρμακείο που φροντίζει για όλες σου τις ανάγκες, σε περιμένουν, σε τεράστια ποικιλία, εξειδικευμένα προϊόντα που στοχεύουν στη μείωση των σημαδιών από τις ραγάδες και τις ουλές, με την υπογραφή των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως.

Θεραπεία με τη δύναμη της φύσης

Τα ατέλειωτα πλεονεκτήματα των φυσικών συστατικών για την επιδερμίδα δεν είναι κάτι καινούριο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εταιρείες που ειδικεύονται στα προϊόντα για την περιποίησή της.

Για τον λόγο αυτό, στο αγαπημένο σου ηλεκτρονικό φαρμακείο μπορείς να ανακαλύψεις βιολογικά – φυσικά έλαια από αποδεδειγμένα ευεργετικά συστατικά απευθείας από τη φύση.

Ας γνωρίσουμε 2 από τα δημοφιλέστερα λαδάκια για την αντιμετώπιση ραγάδων και ουλών!

NUXE - Huile Prodigieuse Neroli Multi Purpose Dry Oil

ragades_ladakia1.jpg

Η Nuxe είναι ένα brand το οποίο εμπνέεται και βασίζεται στη δύναμη της φύσης, προσφέροντάς μας προϊόντα μοναδικής αποτελεσματικότητας για περισσότερα από 30 χρόνια.

Το πολυχρηστικό ξηρό λάδι για σώμα, πρόσωπο, αλλά και μαλλιά, δημιουργείται με βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου Ente, βιολογικό σησαμέλαιο και μια σειρά από «θαυματουργά» συστατικά, δρώντας ενάντια σε ραγάδες και ουλές.

Το Nuxe Huile Prodigieuse Neroli Multi Purpose Dry Oil έχει αντιοξειδωτική δράση, καταπραϋντικό άρωμα με βάση το περγαμόντο και θα σου χαρίσει τη λεία και λαμπερή επιδερμίδα που ονειρεύεσαι.

BIO-OIL - Φυσικό έλαιο περιποίησης δέρματος για ραγάδες και ουλές

ragades_ladakia2.jpg

Το Bio-Oil Skincare Natural μπήκε στη ζωή μας το 2020, μετά την απόφαση του brand να επανασυστήσει το πρωτότυπο έλαιο στο κοινό του, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά αποκλειστικά φυσικά υλικά.

Τα υπόλοιπα είναι «Ιστορία» πια, καθώς το φυσικό λάδι της για ραγάδες και ουλές απέδειξε, μετά από κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, πως δεν υστερεί σε τίποτα από την αρχική φόρμουλα, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των ενοχλητικών σημαδιών.

Γνώρισε όλα τα επώνυμα προϊόντα κατά των ραγάδων και των ουλών στο carespot.gr, απόκτησε το ιδανικό για τις δικές σου ανάγκες και δες την επιδερμίδα σου όπως την έχεις ονειρευτεί. Μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου γιατί, μέσω του «Care-δίζω», κερδίζεις πόντους με κάθε αγορά που πραγματοποιείς, για να τους εξαργυρώσεις σε επόμενες παραγγελίες σου! 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69