tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτη φορά γονείς; Μια λίστα με τις απαραίτητες αγορές για τον ερχομό του μωρού σας!

Μόλις μάθατε τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη και σας έχει κατακλείσει ο ενθουσιασμός και η χαρά; Ο ερχομός ενός νέου μέλους σκορπίζει μεγάλη χαρά στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Πριν ξεκινήσετε τις πρώτες αγορές και τα δώρα από τους φίλους και τους συγγενείς, δημιουργήστε μια λίστα με τα απαραίτητα πραγματάκια που θα χρειαστείτε. Αυτή είναι μια τακτική που θα σας βοηθήσει πολύ ώστε να μην σας λείψει τίποτα όταν γεννηθεί το αγγελούδι σας.

  • Βρεφικό Δωμάτιο

Το δωμάτιο που θα φιλοξενήσει το μωράκι σας θα πρέπει να το φτιάξετε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πρακτικό και άνετο καθώς αυτό μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Είναι σημαντικό να επιλέξτε τα χρώματα του δωματίου σε ουδέτερα παλ χρώματα ώστε να δημιουργήσετε ένα ήρεμο περιβάλλον. Ακόμη, μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα τοίχου και κορνίζες για να δημιουργήσετε ένα θεματικό δωμάτιο. Πριν επισκεφθείτε τα βρεφικά καταστήματα για να αγοράσετε την κούνια ή το λίκνο μπορείτε να αναζητήσετε online τα πολυμορφικά έπιπλα τα οποία θα συνοδεύσουν το παιδάκι σας μέχρι τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Τα κρεβάτια μωρού είναι ειδικά κατασκευασμένα για να προστατεύουν το αγγελούδι σας κατά τη διάρκεια του ύπνου και του παιχνιδιού. Συνδυάστε το με τις συρταριέρες – αλλαξιέρες ώστε να αποθηκεύετε τα ρουχαλάκια, τις πάνες, τις κρέμες και τα αξεσουάρ του.

  • Πολυμορφικό καροτσάκι

Αν αναζητάτε το ιδανικό καρότσι που θα συνοδεύσει το μωράκι σας στις πρώτες του βολτούλες και στην έξοδο από το μαιευτήριο επιλέξτε ένα πολυμορφικό καρότσι 3 σε 1. Αυτά τα καρότσια διαθέτουν port bebe, κάθισμα αυτοκινήτου και το κάθισμα για τις βόλτες με τον ίδιο σκελετό. Ανάλογα με το φύλο του μωρού μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύχρωμο ή μονόχρωμο ύφασμα και να αγοράσετε διάφορα αξεσουάρ όπως ποτηροθήκες, κουνουπιέρες και ομπρέλες για μια άνετη βόλτα με το μωράκι σας. Πριν την αγορά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε για τη διάσταση ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε στο αυτοκίνητο και να το αποθηκεύετε στο σπίτι σας.

  • Ρουχαλάκια & Σεντόνια

Τα βρεφικά ρουχαλάκια καθώς επίσης τα σεντόνια, οι πετσέτες και οι κουβερτούλες του μωρού θα πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεχτικά. Το δερματάκι του μωρού είναι αρκετό ευαίσθητο και μπορεί να δημιουργήσει αλλεργίες σε περίπτωση που επιλέξτε συνθετικά υφάσματα. Ιδανικά, επιλέξτε βαμβακερά υφάσματα κατάλληλα για τις ανάγκες των μωρών. Τα ρούχα και τα είδη προίκας του μωρού θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά με βρεφικά απορρυπαντικά και να στεγνώνουν με φυσικό τρόπο. Τα μωράκια αναπτύσσονται πολύ γρήγορα οπότε αγοράστε συνετά τα ρούχα τους ώστε να έχουν καλή εφαρμογή και να νιώθουν άνεση όταν τα φοράνε.

Τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ μπορείτε να τα επιλέξετε σε μελλοντικό χρόνο, όταν θα διακοσμείτε το παιδικό δωμάτιο. Ένα μουσικό χαλάκι, τα κρεμαστά παιχνίδια κούνιας και τα βιβλιαράκια με ήχους θα βοηθήσουν στην μουσικοκινητικότητα και στα ερεθίσματα που θα λαμβάνει το παιδί. Η λίστα με τις αγορές που θα χρειαστείτε για το παιδικό δωμάτιο θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ως προς την επιλογή του ιδανικού δώρου!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69