tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ας περπατήσουν με την άνεσή τους!

Crocs παιδικά και ανατομικά, σχεδιασμένα με στόχο την άνεση και την ασφάλεια κατά ο βάδισμα. Ειδικά φέτος, που αποτελούν must κομμάτι της σεζόν για μικρούς και μεγάλους, στο Funky Monkey θα βρείτε τα πιο ωραία παιδικά Crocs σε διάφορα στυλ, όπως πέδιλα, σαμπό, παντόφλες και σανδάλιαγια κορίτσια αλλά και αγόρια. Με ελαστική σόλα, που δεν γλιστράει και ανατομικό πάτο, απορροφούν τους κραδασμούς και χαρίζουν ξεκούραστο περπάτημα. Όλα τους κυκλοφορούν σε φανταστικά χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια, από το Frozen ή άλλα παιδικά και κόμικς που τα παιδιά λατρεύουν, οπότε όποιο ζευγάρι κι αν επιλέξετε, θα γίνει αποδεκτό με μεγάλη χαρά!

Lelli Kelly για μικρές… προγκίπισσσες!

Με τα Lelli Kelly, η χαρά της μικρής σας πριγκίπισσας θα μεγιστοποιηθεί! Μπαλαρίνες, αθλητικά, πάνινα παπούτσια, αλλά και πέδιλα και σαγιονάρες για το καλοκαίρι, ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αντομικότητά τους και φυσικά τις πολύ ελκυστικές τιμές που θα βρείτε στο Funky Monkey. Εκεί μπορείτε, επίσης, να βρείτε σε μεγάλες προσφορές και κομμάτια προηγούμενων σεζόν, που σίγουρα θα εκτιμηθούν δεόντως! Εξερευνήστε ολόκληρη τη Lelli Kelly συλλογή του Funky Monkey, επιλέξτε το ζευγάρι που θα ξετρελάνει τη μικρή σας και εξασφαλίστε της σταθερό και… trendy πάτημα σε κάθε βήμα!

Geox παιδικά παπούτσια για… βήματα μπροστά!

paidila

Τα Geox παιδικά παπούτσια είναι ιδανικά για… βήματα μπροστά! Είτε προτιμάτε πέδιλα και σανδάλια, είτε sneakers και αθλητικά, είναι σίγουρο ότι στο Funky Monkey θα τα βρείτε όλα σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικές τιμές. Ανακαλύψτε τα με φωτάκια led ή χωρίς και χαρίστε στα παιδιά τα πιο μαλακά και εύκαμπτα παπούτσια, για τις πιο ξεκούραστες βόλτες και τα πιο άνετα παιχνίδια! Επισκεφθείτε σήμερα το funkymonkeyshoes.gr και επιλέξτε τα παπούτσια που θα τους κλέψουν την καρδιά!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69