tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς το μπάνιο;

Η λεκάνη τουαλέτας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μπάνιου και γι’ αυτό πρέπει να είναι ποιοτική, αλλά και αισθητικά όμορφη. Στη συλλογή της ΡΕΛΛΟΣ θα βρείτε μοντέρνες λεκάνες μπάνιου σε μεγάλη ποικιλία και σε προσιτή τιμή. Χρωματιστές ή μονόχρωμες σε μαύρο ματ ή γκρι από υψηλής ποιότητας και αντοχής πορσελάνη κορυφαίων κατασκευαστών, όπως Roca και Creavit σας περιμένουν για να αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα, αλλά και την αισθητική του χώρου σας. Εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή και ανακαλύψτε την ιδανική είτε για μικρά μπάνια είτε για μεγαλύτερα, στις διαστάσεις που θέλετε, με πίσω ή κάτω σιφώνι.

Λεκάνη κρεμαστή για εξοικονόμηση χώρου!

Η κρεμαστή λεκάνη είναι ιδανική επιλογή, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο αλλά και εύκολο καθαρισμό. Στη ΡΕΛΛΟΣ θα βρείτε κρεμαστές λεκάνες σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις, με την υπογραφή της Alice Ceramica, της Rak Ceramics, της Roca και άλλων κορυφαίων εταιρειών. Επίσης, θα βρείτε και επιτοίχιες rimless λεκάνες, δηλαδή χωρίς χείλος στο εσωτερικό, για αναβάθμιση της υγιεινής και ακόμα πιο εύκολο καθαρισμό.

Λεκάνη με καζανάκι για μπάνιο… πολυτελείας!

mpanio lekani2

Κι αν ψάχνετε λεκάνη με καζανάκι, πάλι στη ΡΕΛΛΟΣ θα τη βρείτε και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Υψηλής ή χαμηλής πίεσης, γωνιακές ή μη, σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με πίσω ή κάτω σιφώνι, οι επιλογές είναι αμέτρητες, για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.

Είδη υγιεινής από την Πάτρα, στην πόρτα σας!

Τα καλύτερα είδη υγιεινής θα τα βρείτε στη ΡΕΛΛΟΣ, που εδρεύει στην Πάτρα. Στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, ωστόσο, μπορείτε επίσης να βρείτε τα πάντα! Νιπτήρες, καμπίνες, μπαταρίες μπάνιου, λεκάνες τουαλέτας και γενικότερα έπιπλα μπάνιου, μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα click! Επισκεφθείτε το rellos.gr, διαλέξτε τα είδη που χρειάζεστε και υποδεχθείτε τα στον χώρο σας, επωφελούμενοι από την άμεση και έγκυρη παράδοση σε Ελλάδα και εξωτερικό!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69