tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Biogeneralco… Καθαρίζει για σένα!

To συνεργείο καθαρισμού στην Κομοτηνή, που… καθαρίζει πάντα για σένα είναι η Biogeneralco! Με παροχή πλήθους υπηρεσιών 24 ώρες το 24ωρο, εμπειρία, τεχνογνωσία και οικολογική λειτουργία, δεν γίνεται να μην μείνεις ικανοποιημένος! Θέλεις απεντόμωση; Θέλεις βιολογικό καθαρισμό στρώματος ή καναπέ; Θέλεις μυοκτονίες και απολυμάνσεις; Κλείσε το ραντεβού σου και οι έμπειροι επαγγελματίες της θα έρθουν στον χώρο σου και θα ολοκληρώσουν τις εργασίες στον συμφωνημένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αφήνοντας τον χώρο σου πεντακάθαρο και έτοιμο για χρήση!

Απεντομώσεις στην Κομοτηνή, με την υπογραφή Biogeneralco!

Απεντομώσεις στην Κομοτηνή αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία η Biogeneralco. Εάν, λοιπόν, τα κουνούπια, οι αράχνες, οι κατσαρίδες ή άλλα ενοχλητικά έντομα έχουν κάνει απόβαση στον χώρο σου, η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εκείνα που συναντώνται εντός σπιτιών, κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών και εταιρειών. Χρησιμοποιώντας άοσμα οικολογικά υλικά, με σεβασμό στο περιβάλλον, που δεν λεκιάζουν ούτε διαβρώνουν τις επιφάνειες, είναι η καλύτερη επένδυση στην υγεία και την ποιότητα της διαβίωσης της δικής σου, των αγαπημένων σου προσώπων ή των εργαζομένων σου.

Ποιος ειδικεύεται σε αποφράξεις στην Κομοτηνή;

apofrax2

Σε αποφράξεις στην Κομοτηνή, ειδικεύεται και πάλι η Biogeneralco! Χάρη σε ένα σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό μηχανημάτων και στο έμπειρο τεχνικό προσωπικό της είναι σε θέση να αναλάβει τη μικρής ή μεγάλης έκτασης απόφραξη των αποχετεύσεων οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Εάν, λοιπόν, χρειάζεσαι κάποιον ειδικό για την απόφραξη της κεντρικής αποχέτευσης, το ξεβούλωμα της λεκάνης ή του σιφωνιού του μπάνιου ή και για εκκενώσεις βόθρων, επισκέψου τώρα το biogeneralco.gr! Κλείσε το ραντεβού σου και θα εξυπηρετηθείς άμεσα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με γραπτή εγγύηση εργασιών!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69