tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Νέες διοικήσεις σε ΚΕΠΑ, ΔΕΥΑΒ, ΔΗΠΕΘΕ και ΔΗΒΡΕΣΤΑ

Ορίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας οι διοικήσεις στα Νομικά Πρόσωπα του δήμιου. Αναλυτικά:

Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο ΔΗ.ΒΡΕ.ΣΤΑ. Θεανώ Ζωγιοπούλου ορίστηκε ο Στάθης Κελεσίδης. Μέλη στο νέο ΔΣ είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασιλειάδης, Τσιλογιάννης, Μακρίδης, από τους πολίτες οι Νικολέτα Δουδούμη, Ελένη Καζελίδου, Σοφία Υφαντίδου και από τους εργαζομένους η κ. Μπαζούκη.

Πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας ορίστηκε εκ νέου ο Κώστας Ρίζος. Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χασιώτης, Γρηγοριάδης, Σαμανίδης, Τσαχουρίδης, Σακαλής, Χατζησαλάτας. Από την δημοτική κοινότητα συμμετέχει η κ. Ταϊπλιάδου. Από τον Εμπορικό Σύλλογο η Αθηνά Τσιπουρίδου. Ως πολίτης η Αναστασία Πίσκου και από τους εργαζομένους η Περιστέρα Χρυσοπούλου.

Πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ορίστηκε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χασιώτης, Σακαλής, Σουμελίδης. Από τους πολίτες η Σοφία Καλτσίδου, Μαρία Παρχαρίδου, Διονύσης Καρολίδης και από τον Όμιλο Θεάτρου η κ. Κωνσταντούδη.

Πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΥΑΒ ορίστηκε εκ νέου ο Στέργιος Διαμάντης. Από τους δημοτικούς συμβούλους συμμετέχουν οι Διαμάντης, Ασλανίδης, Βασιλείου, Μιχαηλίδης, Τσιλογιάννης, Παλουκίδης, Θεοδωρίδης. Από την πλευρά των πολιτών ορίστηκαν η Έλσα Νικολοπούλου και η Κατερίνα Μαυρομιχάλη. Εκ μέρους των εργαζομένων ο Στυλ. Πιπερίδης και από τους εργολήπτες μηχανικούς η Άννα Δητριάδου.

Τέλος, ορίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο οι εκπρόσωποί του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Από την πλειοψηφία συμμετέχουν οι Παπαδόπουλος, Διαμάντης, Τσαχουρίδης, Δέλλας και από την μειοψηφία οι Παλουκίδης, Κορωνάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69