tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θεοδωρίδης: "Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ο βιολογικός λειτουργεί"

Με αφορμή όσα απάντησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ για τον βιολογικό στο Δημοτικό Συμβούλιο και φιλοξενήθηκαν στον "Πληροφοριοδότη", ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Θεδωρίδης εξέδωσε την εξής απάντηση:

"Για να τελειώνουμε μια και καλή με όλη αυτή την κωμωδία. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ο βιολογικός λειτουργεί. Μέρες πρίν το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, κλήθηκα να βρίσκομαι στον βιολογικό με έναν δημοσιογράφο. Για να διαπιστώσουμε την καλή λειτουργία του. Πάλι ελάχιστες μέρες πρίν απο αυτό, οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησα, δείχνουν το μαύρο χάλι της εγκατάστασης.

Η κατά παραγγελία αυτοψία, δεν έχει καμιά αξία. Προσωπικά, δεν έχω καμία διάθεση να συμμετέχω σε κωμωδία. Ο βιολογικός, δεν μπορεί να δουλέψει με αυτά τα τερατώδη που μετέρχεται ο κ. Γκανάτσιος. Να τελειώνουμε με τα τερατώδη ψέματα του οποιουδήποτε της ΔΕΥΑΒ. Εις βάρος της Δημόσιας υγείας , του περιβάλλοντος και των οικονομικών του Δήμου, η ΔΕΥΑΒ συνεχίζει να ρυπαίνει κάθε μέρα , όλο τον χρόνο.

Όπως και στην ενημέρωση του κ. Γκανάτσιου στους δημοσιογράφους τότε, έτσι και τώρα, μας έδειξαν μια κάποια εικόνα. Και μάλιστα οι αναλύσεις εκείνη την στιγμή, όπως πάντα, ήταν τζάμι. Παραμύθια για αφελείς. Το καλώς ή το κακώς, φαίνεται στην έξοδο στον αποδέκτη. Στο 66 και όχι σε όσα δείχνει ο καθένας. 

Η φαιδρότητα των ανθρώπων φαίνεται και από το εξής. Σαν Δημοτικός Σύμβουλος, θα πρέπει να ζητήσω άδεια εγγράφως, να μου απαντήσουν και τότε μπορώ να μπω στις εγκαταστάσεις. Οι άνθρωποι είναι αλλού για αλλού. Λυπάμαι που αναπαράγονται άκριτα ότι λένε αυτοί, δηλαδή μόνον τερατώδη ψέματα και όχι η άλλη πλευρά. Η αφεντιά μου εν προκειμένω.

Τελικά εσύ δεν έχετε την περιέργεια να δείτε τις απαντήσεις του κ. Γκανάτσιου που υποσχέθηκε σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο; Ποιος άλλος Διοικητικός θα ανεχόταν της ακραία αυτή απαξίωση του κορυφαίου συλλογικού, Δημοκρατικού (λέμε τώρα) οργάνου μια πόλης;

Μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος αυτός, εκτός από τις δικές μας ποσότητες, έφερνε από όλη την Ελλάδα απόβλητα και τα πετούσε στο 66; Μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για κάποια εκατομμύρια ΕΥΡΩ; Αυτά, συμβαίνουν ΜΟΝΟ στον Δήμο Βέροιας και σε καμία άλλη πόλη, κατά δημόσια δήλωση του κ. Γκανάτσιου.

Η πλάκα ξέρετε ποια είναι; Αυτές τις μέρες, τα Ευρωπαϊκά όργανα, αποφάσισαν για ακόμη αυστηρότερους κανόνες σε ότι αφορά την επεξεργασία των λυμάτων των πόλεων και εδώ είμαστε ακόμη τρίτος κόσμος, κυριολεκτικά. Απλά ένα τσούρμο ανεπαρκών, βιοπορίζονται πλούσια εις βάρος όλων μας".  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69