tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ριζώματα: Τον Σεπτέμβρη ο 2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Πιερίδες Μούσες»

Ο 2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Πιερίδες Μούσες» θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στα Ριζώματα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30 π.μ. από το γυμνάσιο Ριζωμάτων, όπου θα βρίσκεται και ο τερματισμός.

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές: τη μεγάλη διαδρομή των 21 χιλιομέτρων, που απευθύνεται σε ενήλικες, και τη μικρή διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, κατάλληλη για όσους θέλουν να απολαύσουν τον ορεινό δρόμο χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομορφιά της ορεινής φύσης των Πιερίων, με τοπία που κόβουν την ανάσα.

Οι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι συμμετοχές αναμένεται να είναι πολλές, με αθλητές από διάφορες περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Καρδίτσα, η Κατερίνη, το Λιτόχωρο, η Βέροια, το Αιγίνιο, η Βραχιά Θεσσαλονίκης και η Ρητίνη. Επιπλέον, οι πρώτοι 250 αθλητές που θα εγγραφούν και θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα λάβουν δωρεάν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι.

Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, στην αφίσα του αγώνα υπάρχει QR Code που μπορεί να σκαναριστεί, οδηγώντας τους απευθείας στη φόρμα εγγραφής.

Με τη φύση των Πιερίων να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, ο 2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Πιερικές Μούσες» αναμένεται να είναι μια διοργάνωση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69