tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωταθλήτρια στην σφαιροβολία νέων γυναικών η Σοφία Καϊσίδου

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Α/Γ-Κ23 με οποίο ουσιαστικά έκλεισε ο κύκλος των Συλλογικών υποχρεώσεων για το 2018.

Παρόλο που βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις, καταρρίφθηκα πολλά προσωπικά ρεκόρ καθώς και πανελλήνιο ρεκόρ από τον έφηβο Οδυσσέα Μουζενίδη με 19.46μ στη σφαιροβολία μετά από έντονο συναγωνισμό.

Και την δεύτερη ημέρα των αγώνων είχαμε Ημαθιώτικες διακρίσεις.

Στην σφαιροβολία νεων γυναικών η νικήτρια Σοφία Καϊσίδου κράτησε τον τίτλο της και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και το 2018 με βολή στα 14.70μ. ενώ η Βασιλική Δραγουμάνου κατετάγη 8η με 11.38.

Στα χαμηλά κινήθηκε το ύψος των νέων όπου νικητές αναδείχτηκαν με την ίδια επίδοση 1.99μ. οι Βασίλης Βασιλακάκος και Μιχάλης Πασχάλη ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Γιώργος Εξηντάρας της ΓΕ Νάουσας επίσης με 1.99μ.

Στο άλμα σε μήκος, η Ιωάννα Ιωάννου της ΓΕ Νάουσας κατέλαβε την 4η θέση με άλμα στα 5,80 ενώ η Νικολέτα Λογδανίδου την 7η με 5,64.

Στα 400μ με εμπόδια, η Ευδοξία Λίγγου της ΓΕ Νάουσας τερμάτισε 4η.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα γίνει στο Βερολίνο 7-12 Αυγούστου με την εθνική μας ομάδα να είναι σε θέση να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69