tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωταθλητής στα 400μ. ο Κουτσούκης, δεύτερη η Καϊσίδου στην δισκοβολία, τρίτος στα 110μ με εμπόδια ο Γουλάρας

Με αρκετές καλές επιδόσεις, πολλά ατομικά ρεκόρ ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πρωταθλήματος Νέων Α/Γ στο ΕΑΚ Λάρισας. Πολλοί ήταν επίσης αυτοί που υπερασπίστηκαν και κράτησαν τον τίτλο τους ενώ για πολλούς επίσης ήταν η τελευταία τους αγωνιστική δραστηριότητα και πλέον βρίσκονται σε... διακοπές.

Την πρώτη μέρα των αγώνων είχαμε δυο Βεροιώτικες διακρίσεις. Ο Κώστας Κουτσουκής αναδείχθηκε πρωταθλητής στα 400μ και ο Βαλεντίνος Γουλάρας τρίτος  στα110 μέτρα με εμπόδια. Συγκεκριμένα.

Μοναχική κουρσα για τον Κώστα Κουτσούκη που έτρεχε με αντίπαλο το χρονόμετρο ο οποίος τερμάτισε σε 47.76 , ο Χρήστος Κοτίτσας πήρε την δεύτερη θέση με 48,78 κι τρίτος ο Ανδρέας Χριστοφόρου 49.18.

Κούρσα των ατομικών ρεκόρ τα 110μ εμπόδια νέων ανδρών όπου οι τρεις πρώτοι βελτίωσαν τα ρεκόρ τους. Ο Χαράλαμπος Λύρης (ΟΣΦΠ) ήταν νικητής στα 110μ εμπόδια νέων ανδρών με ατομικό ρεκόρ 14.40.μετά το 14.55 που είχε σημειώσει στον προκριματικό.Την τριάδα συμπλήρωσαν ο Αλέξανδρος Περιστέρης με 14.57 (ατ. ρεκ) και ο Βαλεντίνος Γουλάρας 14.72 (ατ ρεκ).

Στους αγώνες είχαμε και μεγάλη διάκριση αθλήτριας της ΓΕ Νάουσας. Συγκεκριμένα:

Τρίτο συνεχόμενο χρυσό για την Κωνσταντίνα Σπανουδάκη στη δισκοβολία με βολή στα 40.71μ, ενώ την δεύτερη θέση κατέλβαε η Σοφία Καϊσίδου της ΓΕ Νάουσας με βολή 47.47μ.

Τέλος, στο τριπλούν, η Βασιλική Ντούση του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια με άλμα 12.48 αναδείχθηκε τέταρτη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69