tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν ξεκίνησε καλά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνθέτων Αγωνισμάτων η Υφαντίδου

yfantidou1

Στην Ριμπέιρα Μπράβα της Πορτογαλίας ξεκίνησε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνθέτων αγωνισμάτων με τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στην Β΄ κατηγορία.

Η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά για τα ελληνικά χρώματα με την Σοφία Υφαντίδου να τρέχει μακριά από τις δυνατότητες της τα 100 μ. εμπ. σε μια κούρσα που οι διοργανωτές επέλεξαν κάτι πρωτοφανές βάζοντας τις αθλήτριες να τρέξουν από τον τερματισμό προς την εκκίνηση! Η Υφαντίδου τερμάτισε σε 14.42, επίδοση μακριά από το 13.54, που είναι το ρεκόρ της. Η Υφαντίδου πήγε αρκετά καλά στο ύψος, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι από τα δυνατά της αγωνίσματα, ξεπερνώντας  το 1,69 μέτρα.

Στην ίδια διοργάνωση η Στέλλα Τσικανούλα ξεπέρασε το 1,72 μ. στο ύψος και τερμάτισε σε 15.72 τα εμπόδια. Το τρίτο μέλος της ομάδας, η Ολγα Καστανά, πέτυχε 1,51 μ. στο ύψος και 15.09 στα εμπόδια.

Στους άνδρες αγωνίζεται ο Κυριάκος Πηλίδης που ξεκίνησε με 11.74 στα 100 μ. και συνέχισε με 6,94 μ. στο μήκος και 12,05 στη σφαιροβολία. Η προσπάθεια των αθλητών γίνεται ακόμη δυσκολότερη λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και του δυνατού αέρα, που επικρατεί στην πόλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69