tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωτιά Τεσσαρομάτη στο Βαλκανικό εφήβων

tessaromatis giorgos

Ξεκίνησε στο στάδιο των Σερρών το 44ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών των Βαλκανίων.

Το πρόγραμμα άνοιξε με την σφυροβολία των Εφήβων με τον Τούρκο Τολγκαχάν Γιαβούζ να στέλνει τη σφύρα στα 73,41 μ. και τον Ελληνα Νίκο Γαβριηλίδη να ακολουθεί με  64,95 μ., επίδοση που σημείωσε στην έκτη και τελευταία του βολή. Τον έναρξη των αγώνων έκανε η γγ Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου, που βρίσκεται στην πόλη των Σερρών για να τιμήσει τους αγώνες, ενώ το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ντρόμπι Καραμαρίνοφ.

Οι καλές προσπάθειες στη διάρκεια της σεζόν επιβραβεύθηκαν για την Ελεθερία Τερζάκη με την επίτευξη του ορίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έστειλε το δίσκο στα 48,95 μ. βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 47,47 μ. και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση του Γιουτζίν. "Είχα πολύ άγχος γι΄αυτό τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επίδοση, όμως, θεωρώ πως έχω ακόμη τα περιθώρια να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα τώρα που δεν θα είμαι με την πίεση του ορίου", είπε η αθλήτρια από την Κρήτη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Λεβαντίνος νικητής στα 400 μ. εμπ. με 52.88, επίδοση κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, αλλά και στο όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν. "Εκανα κάποια λάθη σε δύο εμπόδια που μου στέρησαν έναν καλύτερο χρόνο. Ημουν σε θέση να κάνω το όριο δυστυχώς δεν βγήκε", είπε ο παίδας αθλητής, που την ερχόμενη εβδομάδα θα τρέξει στο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Μια ακόμη εξαιρετική κούρσα από την Μαρία Φακιδάρη στα 100 μ., που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει ούτε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Η κορασίδα αθλήτρια τερμάτισε σε 12.12 με τον άνεμο αντίθετο 2,4 μ/δ. Η αθλήτρια από την Κρήτη θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της. "Είμαι ικανοποιημένη. Δυστυχώς είχε πολύ αέρα, που δεν μου επέτρεξε να τρέξω γρηγορότερα", είπε η Φακιδάρη.Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αναστάσιο Δαμίρη, που ήταν νικητής στα 100 μ. με 10.83 και νέο ατομικό ρεκόρ. Ατομικό ρεκόρ για την Κατερίνα Δόβρου στα 800 μ. με 2.12.42, επίδοση που της έδωσε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Κούρσα ορίου προσπάθησε να κάνει η Δεσποινα Μουρτά στα 400 μ., ομως, θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη και από το νέο ατομικό ρεκόρ. Η αθλήτρια από την Πάτρα τερμάτισε σε 55.08 κατέκτησε την πρώτη θέση και άφησε για μια ακόμη φορά υποσχέσεις για το μέλλον.

Το μυαλό του στο Γιουτζίν είχε και ο Γιώργος Τεσσαρομάτης, που θα χρειαστεί να κάνει υπομονή προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο αθλητής από τη Νάουσα ήταν νικητής στο αγώνισμα με 2,10 μ. και καλές, αλλά άκυρες προσπάθειες στα 2,13 μέτρα. Ο 19χρονος αθλητής έχει την τελευταία του ευκαιρία για όριο, την Τετάρτη στο Αργος Ορεστικό. Πολύ καλή παρουσία και από τον παίδα Γιώργο Φράγκογλου, που ακολούθησε με 2,06 μέτρα.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η ομάδα 4Χ100 μ, των κοριτσιών με τις Ολυμπία Μπέκου- Φέρρες, Κορίνα Πολίτη, Κυριακή Σαμάνη και Μαρία Φακιδάρη να τερματίζουν σε 46.92, επίδοση αρκετά κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας το οποίο είναι 46.49. Τα τέσσερα κορίτσια πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο και στη συνέχεια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας υποστήριξαν την ομάδα των αγοριών, που επίσης κατέκτησε την πρώτη θέση. Οι δύο ομάδες έφεραν αποτέλεσμα ύστερα από την δουλειά που έγινε στις αλλαγές, στη διάρκεια του προπονητικού καμπ.

Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου μετά τις δύο άκυρες προσπάθειες βρήκε τον ρυθμό της και τελικά προσγειώθηκε στα 12,50 μ., επίδοση που της έδωσε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Γρηγόρης Καπρινιώτης προηγείται στην πρώτη ημέρα των αγώνων του δεκάθλου με 3.708 β. και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για  την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο Σέρβος Ζάβισα Τζούκιτς να ακολουθεί με 3.588 και τρίτος ο Παναγιώτης Μάντης με 3.528 βαθμούς. Στα κορίτσια η Βάσω Μαρκοπούλου στη διάρκεια της πρώτης ημέρας συγκέντρωσε 2.950 βαθμούς και ηγείται της βαθμολογίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69