tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου ΑμΕΑ στη Νάουσα

amea naousa

Με εξαιρετική επιτυχία και με τη συμμετοχή 240 αθλητών από όλους τους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο ΔΑΚ Νάουσας οι αγώνες στίβου ΑμΕΑ Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν με επιτυχία στα αθλήματα των 50 και 100 μέτρων, των 25 και 60 μέτρων με αναπηρικό αμαξίδιο, των 25 μέτρων βάδην, τις σκυταλοδρομίες 4Χ50 και 4Χ100, το μήκος και το μπαλάκι.

amea naousa1

Ο Δήμος Νάουσας ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τις Διευθύνσεις Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδεσης Ημαθίας και όλους τους καθηγητές φυσικής αγωγής που βοήθησαν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή των αγώνων. Κυρίως ευχαριστεί του 240 μικρούς αθλητές που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και αγωνιστικότητα πετυχαίνοντας σπουδαίες επιδόσεις.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Δάγγας, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας Σοφία Καλπαξίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σέπκας και Βασίλης Τζουβάρας, καθώς και ο Τοπικός Σύμβουλος Σταύρος Γεωργιάδης.

amea naousa2

Για τους αγώνες, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανακοίνωσε: "Από την οργανωτική επιτροπή , δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι όσον αφορά στην συμμετοχή των μαθητών-τριών αλλά και όσον αφορά στην ομαλή ροή των αγώνων. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο η συμμετοχή 250 μαθητών-τριών Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών από τα Ειδικά Σχολεία. Το γραφείο Φυσικής Αγωγής και αγωνόδικος επιτροπή ανταπεξήλθαν πλήρως στον φόρτο εργασίας και με την άψογη συνεργασία της γραμματείας, των εφόρων και των κριτών οι αγώνες διεξήχθησαν ομαλότατα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69