tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Κυριακή στην Καλλιθέα ο Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος "Φάνης Τριανταφυλλίδης"

fanis triantafil

Η «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας-Τμήμα Αθλητισμού, με υποστηρικτές την Τροχαία Βέροιας και τον Σύλλογο δρομέων Βέροιας διοργανώνουν τον 29ο Λαϊκό Ανώμαλο Δρόμο "Φάνης Τριανταφυλλίδης", την Κυριακή 17/5 (ώρα προσέλευσης 9.30πμ, εκκίνηση 10.30πμ). Η προκήρυξη του αγώνα αναφέρει:

1η Ηλικιακή κατηγορία: (Κάτω των 15 ετών) Ο αγώνας είναι περίπου 1900 μέτρα, με αφετηρία και τερματισμό τα γραφεία του Συλλόγου ,με διαδρομή Ιουστινιανού-Μ. Μπότσαρη-Αυξεντίου- Αρχ.Μακαρίου-Κομνηνών, με αυξομειώσεις ανηφόρας & κατηφόρας αλλά και σε πολλά σημεία που ξεκουράζουν τον δρομέα χωρίς μεγάλες η και καθόλου κλίσεις. Όλο το σκεπτικό της διοργάνωσης έχει να κάνει με την γνωριμία της συνοικίας της Καλλιθέας, τις ομορφιές της , την αγάπη για τη γειτονιά , τον εθελοντισμό, τις δραστηριότητες του ΜΑΣ Καλλιθέα, την δυνατότητα μιας ακόμη ευκαιρίας άθλησης στην νεολαία και στους ενήλικες ,του Δήμου μας, αλλά και, την βελτίωση των σχέσεων και τη δημιουργία νέων γνωριμιών μεταξύ των δρομέων.

2η Ηλικιακή κατηγορία: (Άνω των 15 ετών) Ο αγώνας είναι περίπου 5200 μέτρα, με αφετηρία και τερματισμό τα γραφεία του Συλλόγου , με διαδρομή δύο φορές την παραπάνω Ιουστινιανού-Μ. Μπότσαρη-Αυξεντίου-Αρχ.Μακαρίου-Φιλιππουπόλεως-Κομνηνών /στην δεύτερη προστίθεται η διαδρομή του Άλσους Παπάγου.

Ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα: Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ώρα εκκίνησης: 10:30π.μ

Χώρος εκκίνησης & Τερματισμός: Γραφεία ΜΑΣ «Καλλιθέα» Κομνηνών 42.

Δηλώσεις συμμετοχής: Την δήλωση συμμετοχής που θα κάνει ο καθένας και θα πρέπει να την έχει αποστείλει έως μια εβδομάδα πριν στην διοργάνωση, στα γραφεία του Συλλόγου, τα σχολεία και οι ομάδες θα πρέπει να τα καταθέσουν ομαδικά. Δηλώσεις τις τελευταίας στιγμής (την ίδια ημέρα 08.30-10.00) θα γίνουν δεκτές αλλά παρακαλούμε να μην το αφήσετε τελευταία στιγμή γιατί θα δημιουργήσετε πρόβλημα στη διοργάνωση. Η δηλώσεις συμμετοχής θα στέλνονται στο e-mail του Συλλόγου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2331028282.

Ιατρική κάλυψη & Ασφάλεια: Θα παρίσταται ιατρός καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης με ευθύνη του ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, επίσης όλες οι ενέργειες για ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα (συμμετοχή τροχαίας) είναι ευθύνη του ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Ηλικιακές κατηγορίες & Επαθλα: Θα απονεμηθούν μετάλλια στους 3 πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών -οι οποίες είναι οι ακόλουθες
-Έως 9 ετών, 10-12 ετών ,13-15 ετών, (Μικρός κύκλος)
-16-19 ετών, 20-35 ετών & 36 και άνω, (Μικρός κύκλος Χ 2)
-Κύπελλο θα απονεμηθεί στην πολυπληθέστερη ομάδα (σχολείο-ομάδα)

Αναμνηστικά δώρα : Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει στην αφετηρία , από τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου, από τις 08:30μμ έως τις 10:15μ.μ

Παρατήρηση: Στους συμμετέχοντες θα προσφερθούν χυμός και νερά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στα τηλέφωνα του συλλόγου 2331028282 (από 19.00-21.00) αλλά και :
Τοπαλίδης Κων/νος 6973556257
Ιακωβίδης Γιώργος 6936713676
Γεωργούδη Σοφία 6937810116

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69