tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

9η θέση για τον Διαμαντόπουλο του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης

Με επιβεβαιώσεις ορίων των κολυμβητών και κολυμβητριών, που βρίσκονται στο δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και με καλές επιδόσεις από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, έπεσε η αυλαία του Βίκος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑμεΑ.

Δύο ημέρες όπου το Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ έγινε το κέντρο της κολύμβησης ΑμεΑ, με συμμετοχές 200 κολυμβητών και κολυμβητριών, από σωματεία από όλη τη χώρα. Τόσο τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος όσο και το νέο «αίμα», που έδειξε ότι η Παρά κολύμβηση έχει μέλλον στη χώρα μας. Τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, στους τελευταίους αγώνες πριν το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σημείωσαν πολύ καλούς χρόνους και πλέον μετρούν αντίστροφα, ενόψει και της ανακοίνωσης της ομάδας, που θα μας εκπροσωπήσει στην «Πόλη του Φωτός».

Στην κατηγορία S8 αγωνίστηκε ο Διαμαντόπουλος

Το σωματείο της Βέροιας συμμετείχε με τον αθλητή Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο που αγωνίζεται στην κατηγορία S8 και αγωνίστηκε στα 100μ Ύπτιο, όπου ακυρώθηκε λόγω τεχνικού σφάλματος και στα 50μ Ελεύθερο με χρόνο 2.13.35 κατετάγη 9ος. Τον αθλητή συνόδευε ο προπονητής του Φώτης Καραμουσαντάς,

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69