tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος 2024»

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικής (10-11-12 ετών) και μίνι (8-9 ετών) κατηγορίας «Λευκός Πύργος 2024». Η συμμετοχή στους αγώνες μεγάλη αφού πήραν μέρος σχεδόν 30 ομάδες,  από τη Μακεδονία, την Ήπειρο, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, την Αθήνα και….την Κύπρο.

Η προαγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας πήρε μέρος με οκτώ αθλητές/τριες και η μίνι ομάδα με δώδεκα αθλητές/τριες.

Με τόσο μεγάλο συναγωνισμό μεταξύ των συμμετασχόντων συλλόγων, θεωρείται μεγάλη επιτυχία ότι η ομάδα του Πήγασου κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία μίνι στα ατομικά αγωνίσματα, την 3η θέση στην κατηγορία μίνι στην γενική κατάταξη και την 10η θέση σε όλες τις κατηγορίες των ηλικιών (8-9-10-11-12 ετών).

«Όλοι οι αθλητές του Πήγασου έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν πάρα πολλά απ΄όσα έχουν κάνει στις προπονήσεις. Με προσπάθεια να προπονούνται  στις πιο κατάλληλες συνθήκες στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας (σε δύο διαδρομές) και δίχως να καταπονούνται με διπλές προπονήσεις και με ένα ρεπό εβδομαδιαία, τα παιδιά πέτυχαν όλα αυτά», δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων ο προπονητής της ομάδας κ. Στέλιος Αμπατζίδης.

Με μήνυμά του το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, τον προπονητή κ. Στέλιο Αμπατζίδη και φυσικά τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και την ομάδα.

Οι αθλητές/τριες που συμμετείχαν:

Προαγωνιστική κατηγορία

Γεωργιάδου Μαρία, Γεωργιάδης  Παναγιώτης,  Λιάπη Αθηνά, Πατσιά Μαρία, Δάμτσιος  Πέτρος,  Δεδίνη  Ιωάννα, Κιαγχίδου Σοφία, Παπουλίδου Μαγδαληνή

Κατηγορία Μίνι

Μαυρίδου Λυδία, Δημαρέλη  Βάια, Ρογγότης  Σωτήριος,  Παπαναστάσης Αντώνης, Ζαχαριάδης Γιώργιος, Νήρας Ιωάννης, Σιπάκος  Χρήστος, Λιάτσος Θωμάς, Ευθυμιάδης Άγγελος, Πίσπας Γρηγόριος, Παπουλίδης  Νικόλαος, Στάθης Γεώργιος

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69