tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Περήφανη συμμετοχή της τριάδας ΑΠΣ Βερόη Βέροιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Η πρώτη συμμετοχή της τριάδας του ΑΠΣ Βερόης Βέροιας  στην κατηγορία 13-19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, το οποίο διεξήχθη από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2024 στην πόλη Guimarães της Πορτογαλίας.

Η τριάδα γυναικών, αποτελούμενη από τις Καμπουρίδου Ευγενία(16χρ.), Τσίλκα Αρετή(14χρ.) και Κολέτσα Μαρία Ήλια(14χρ.) παρουσίασε μια εξαιρετική εμφάνιση, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και το ταλέντο τους. Στο πρόγραμμα Ισορροπίας που παρουσίασαν υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής απόσπασαν 25.830 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 26η θέση ανάμεσα σε 37 συμμετοχές, ένα αποτέλεσμα που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Η επιλογή της ελληνικής μουσικής έδωσε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στην εμφάνιση των αθλητριών, αποπνέοντας εθνική υπερηφάνεια και καταφέρνοντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των κριτών όσο και του κοινού. Η συμμετοχή τους στον διεθνή αυτό θεσμό αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ομάδα μας, καθώς κατάφεραν να ανταγωνιστούν ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες από όλο τον κόσμο.

Στο δυναμικό πρόγραμμα, παρά τις υψηλές προσδοκίες και την προετοιμασία τους, μια πτώση στην πρώτη άσκηση τις κράτησε πίσω βαθμολογικά, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν 22.350 βαθμούς και να καταλάβουν την 36η θέση. Παρ' όλα αυτά, η προσπάθεια και το θάρρος που επέδειξαν ήταν αξιοσημείωτα.

Στο σύνθετο, η τριάδα από την Βέροια τερμάτισε στην 33η θέση, ολοκληρώνοντας μια απαιτητική και πολύτιμη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες αυτές προπονούνται αδιάκοπα όλο το χρόνο σε έναν σχολικό χώρο χωρίς τις κατάλληλες υποδομές για το άθλημα και το υψηλό τους επίπεδο. Το γεγονός ότι κατάφεραν να προκριθούν και να διαγωνιστούν σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί πραγματικό κατόρθωμα, που δείχνει τη δύναμη της θέλησης, της πειθαρχίας και της αγάπης τους για την ακροβατική γυμναστική.

Η συμμετοχή τους σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενισχύει το επίπεδο της ακροβατικής γυμναστικής στη χώρα μας και ανοίγει νέους δρόμους για τις μελλοντικές μας επιτυχίες στον διεθνή χώρο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την προσπάθεια και την επίδοσή τους.

Οι προπονήτριες ήταν οι Έλσα Παπαδοπούλου, Ολυμπία Σαλασίδου.

460333046 9025460090801699 8358566900711588507 n

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69