tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μεγάλη συμμετοχή στους Παιδικούς Ποδηλατικούς Αγώνες στο Σέλι

Με εξαιρετική επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή μικρών και μεγάλων ολοκληρώθηκαν οι φετινοί παιδικοί ποδηλατικοί αγώνες στο Σέλι, που διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Τουριστικό Όμιλο Σελίου (ΠΤΟΣ) στη μνήμη του αείμνηστου Σάκη Ζούρου. Ο Σάκης Ζούρος, ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του Ομίλου, έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην τοπική κοινωνία και ο αγώνας αυτός αποτελεί έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, με συμμετοχές από παιδιά όλων των ηλικιών, από μητέρες με καρότσια και μικρά παιδιά με πατίνια, μέχρι και μαθητές της πρώτης τάξης του Λυκείου. Η εκδήλωση δεν περιορίστηκε μόνο σε παραδοσιακούς ποδηλατικούς αγώνες, αλλά περιλάμβανε διάφορες κατηγορίες που έδωσαν τη δυνατότητα σε παιδιά κάθε ηλικίας να λάβουν μέρος με όποιο μικρό "τροχοφόρο" επιθυμούσαν.

Οι μικροί αθλητές, υπό τη συνοδεία των γονιών τους, αλλά και των γιαγιάδων, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην αθλητική αυτή γιορτή, που χαρακτηρίστηκε από κέφι, χαρά και συνεργασία. Στο τέλος της ημέρας, όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους, δίνοντας έμφαση στο πνεύμα της ομαδικότητας και της συμμετοχής, πέρα από τον ανταγωνισμό.

Ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση των αγώνων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον Νίκο Κελεπούρη, την Κατερίνα Κουκουτέγου, τον Γιώργο Τριπολιτάκη, τον ιατρό Πέτρο Φύκατα, τον Κώστα Καραφώλα και τον Γιώργο Πλατίτσα, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (Ε.Χ.Κ.Σ.), καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στους φίλους του Σάκη Ζούρου, που κάθε χρόνο παρευρίσκονται για να τιμήσουν τη μνήμη του, διατηρώντας ζωντανή την κληρονομιά του μέσα από αυτήν την αθλητική διοργάνωση. Οι παιδικοί ποδηλατικοί αγώνες στο Σέλι, πέρα από αθλητικό γεγονός, συνεχίζουν να αποτελούν μια γιορτή για την τοπική κοινωνία, φέρνοντας κοντά τις οικογένειες και ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69