tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Αργοστόλι Μαύρης και Καραϊωσήφ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης" από το Σάββατο 16 Απριλίου ως τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες.

Στο προπονητικό καμπ θα πάρουν μέρος συνολικά 8 αθλητές με αναπηρία συνοδευόμενοι από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κ. Νταουντάκη Ελευθερία και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής Ομάδας και του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, με τη συνεργασία και τη βοήθεια του πρώην Ομοσπονδιακού Προπονητή και νυν προπονητή του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς κ. Πολίτση Πολυχρόνη.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές, τόσο στο Κλειστό Γυμναστήριο (προπόνηση τεχνικής-τακτικής), όσο και στο ανοιχτό γήπεδο Στίβου (προπονήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης). Στις προπονήσεις θα συμμετέχουν και αθλητές της τοπικής ομάδας ΑΣΕΑ Κεφαλονιά ως sparing parteners.

Μαζί με τον κ. Καραϊωσήφ, στο Αργοστόλι βρίσκεται και ο διεθνής αθλητής του "Εν Σώματι Υγιει" και μέλος του Εθνικού Σχεδιασμού για την Επιτραπέζια Αντίσφαίριση, Μαύρης Ελευθέριος, ο οποίος στο εγγύς μέλλον πρόκειται να συμμετέχει σε τρία Διεθνή Τουρνουά, με στόχο την είσοδό του στην παγκόσμια κατάταξη και την εδραίωσή του στην Εθνική μας Ομάδας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69