tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θα τιμηθούν στη Νάουσα οι Olympians των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2022

Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΣΟΑ σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας και  την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, τιμάει τους Έλληνες Olympians των Χιονοδρομικών Αθλημάτων και τους υποδέχεται στις τάξεις της.

Πιο αναλυτικά  το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 8:00μμ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» -Αίθουσα ΕΡΙΑ, στην ιστορική πόλη της Νάουσας θα διοργανωθεί από την ΕΣΟΑ Εκδήλωση Υποδοχής & Βράβευσης των Ελλήνων Olympians των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2022 και των Προπονητών τους καθώς και του Αρχηγού και Υπαρχηγού της Ολυμπιακής Αποστολής.

Παράλληλα η ΕΣΟΑ θα τιμήσει και τους Olympians Χιονοδρομίας περασμένων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων παραδίδοντας τους τα Certificate of Recognition και τα post nominal pins “ΟLY” από την World Olympians Association.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ανάλογη εκδήλωση για τους Olympians της Χιονοδρομίας, ενώ η  Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΟΑ κα Βούλα Κοζομπόλη OLY, λίγο πριν αναχωρήσει για την Νάουσα δήλωσε: «Η ΕΣΟΑ είναι η μεγάλη οικογένεια όλων των αθλητών που έχουν συμμετάσχει σε Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Mε την τιμητική αυτή εκδήλωση προς τους συναδέλφους μας των χειμερινών αθλημάτων, θέλουμε μεταξύ άλλων να τονίσουμε την συνοχή που ως ΕΣΟΑ επιδιώκουμε να επιτευχθεί μεταξύ όλου του αθλητικού κόσμου και την σημασία που δίνουμε στα αθλήματα της Χιονοδρομίας, που συμβάλλουν κι αυτά με πολύ σημαντικό τρόπο στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του αθλοτουριστικού εθνικού προϊόντος».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69