tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος: Επεισοδιακό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Επεισοδιακό χαρακτηρίζει το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Φίλιππος. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το παιχνίδι, η Βεροιώτικη ομάδα αναφέρει μεταξύ των άλλων:

"Το παιχνίδι επισκίασαν τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν πριν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πριν από την έναρξη του αγώνα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας, Δημήτρη Αναστασίου. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι από «ντου» των οπαδών των φιλοξενούμενων, ο Δημήτρης Αναστασίου τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο και έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα.

Στην συνέχεια το μέλος της οικογένειας του Φιλίππου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και άπαντες στο τμήμα του εύχονται "περαστικά".

Παράλληλα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, έχασε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ φεύγοντας οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πήραν από το καλάθι του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και πέντε μπάλες, ως… σουβενίρ.
 
Αξίζει να σημειωθεί δε πως ο κόσμος των "ερυθρόλευκων της Βέροιας" που περίμενε πως και πως να χειροκροτήσει την ομάδα του και να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφεραν ποτέ να προσεγγίσουν το κλειστό στο Μακροχώρι, καθώς τα μπλόκα που είχαν στήσει, με το ξέσπασμα των πρώτων επεισοδίων, οι αστυνομικές δυνάμεις στις γραμμές του τρένου, τους εμπόδισαν να φτάσουν στο γήπεδο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69