tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιες εργασίες θα γίνουν στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Φιλίππειου Γυμναστηρίου

Την ένταξη πρότασης του Δήμου Βέροιας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για «Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων Φιλίππειου Κλειστού Γυμναστηρίου Δ. Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 785.000,00€ (με το ΦΠΑ), ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» περιλαμβάνει εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης, θερμομόνωσης δώματος, επικάλυψης στέγης με θερμομονωτικά πάνελ, εγκατάστασης συστήματος θέρμανσης και νερού με αντλίες θερμότητας αέρα –νερού, τοποθέτησης λαμπτήρων οικονομίας led, αντικατάστασης θερμαντικών σωμάτων, αντικατάστασης παλαιών κουφωμάτων με νέα ενεργειακά και εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων θα γίνει στους χώρους υγιεινής αθλητών και διαιτητών ενώ παράλληλα θα αντικατασταθεί με αντικραδασμικό το δάπεδο στο γήπεδο της χειροσφαίρισης. Επιπρόσθετα, θα αλλάξει το δάπεδο στην αίθουσα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και στην αίθουσα βαρών, ενώ θα μονωθεί το δώμα του κτιρίου, θα βαφτούν και θα συντηρηθούν διαβρωμένες μεταλλικές κατασκευές και τοίχοι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69