tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος Βέροιας: Σε livestreaming το ιστορικό φιλικό με τους «Πειρατές» στη Σύρο

Στο ΔΑΚ της Σύρου «Δ. Βικέλας» η ομάδα μας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά από την ίδρυσή της, το Σάββατο στις 19.00 τον πανίσχυρο Φοίνικα Σύρου, στο πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας στην κοσμοπολίτικη Ερμούπολη.

Τον αγώνα, προσφορά της διοίκησης των γηπεδούχων στους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα του βόλεϊ. έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη σελίδα του Φοίνικα Σύρου ONEX στο link https://www.youtube.com/watch?v=01uaagFLbYI...

Η αποστολή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, που από το βράδυ της Παρασκευής κατέλυσε στο 4άστερα ξενοδοχείο του Γαλλησσά, «Dolphin Bay», έτυχε θερμής υποδοχής στο λιμάνι της Σύρου, από αντιπροσωπεία του Φοίνικα Σύρου ONEX, αποτελούμενη από τον team manager, Μανώλη Βαμβακούση και τον Υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας του συλλόγου, Μάκη Πρίντεζη.

Tο πρωί του Σαββάτου η ομάδα μας πραγματοποίησε μία πρώτη προπόνηση-ξεμούδιασμα στο «Δ. Βικέλας», όπου απόψε και αύριο στις 19.00 θα τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στους ενισχυμένους «Πειρατές» του Γιάννη Ορφανού, που δίκαια θεωρούνται φέτος εκ των φαβορί για τίτλο.

Τις προηγούμενες μέρες αθλητές, τεχνικό επιτελείο και διοικητικά στελέχη του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αλλά και σε τεστ για κορωνοϊό.

Παράλληλα στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας τα μέλη της ομάδας μας πέρασαν και από μία σειρά διαγνωστικών εξετάσεων (γενικές αίματος-ούρων, καρδιολογικές), τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι άπαντες «χαίρουν άκρας υγείας» και είναι πανέτοιμοι να «ριχθούν» στην ιστορική μάχη για διάκριση στη Volley League 2020-2021.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69