tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: "Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το θέμα με τον παίκτη παραπάνω και μας στοίχησε"

Σε δήλωσή του μετά τον τελικό ο προπονητής της Βέροιας Τέο Παυλίδης δήλωσε: «Κάναμε την προσπάθειά μας. Χαρήκαμε που φτάσαμε σε ένα σημείο να κοντράρουμε στα ίσα το φαβορί και της διοργάνωσης και του πρωταθλήματος.

Η ομάδα δυστυχώς με όλα αυτά που συνέβησαν τη φετινή χρονιά με τα ξεκινήματα και τα σταματήματα έχασε πολλά. Τώρα θα ξεκινήσει να βρίσκει τον εαυτό της μέσα από τα παιχνίδια και τη δουλειά. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε στο β’ ημίχρονο ειδικά το κομμάτι του παραπάνω παίκτη και ίσως αυτό μας στοίχισε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»..

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε: «Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην άμυνά μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέμα στο αμυντικό κομμάτι, αυτό συζητήσαμε στα αποδυτήρια, είδαμε που ήταν το πρόβλημα, κάναμε τις απαιτούμενες αλλαγές και ήταν αυτό που μας έδωσε το τρόπαιο. Μέχρι και το 22’ είχαμε δεχθεί μόνο 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα κορίτσια λειτούργησαν άψογα και από εκεί και πέρα η εξέλιξη ήταν φυσιολογική. Στο πρωτάθλημα είναι ένα καινούριο φορμάτ. Επί της ουσίας θα πρέπει να διεκδικήσουμε το να είμαστε στο ζευγάρι του τελικού. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Μόνος στόχος είναι το νταμπλ. Τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα δουλεύουμε με προγραμματισμό, έχουμε 3 Κύπελλα στη σειρά και 2 πρωταθλήματα. Τα κορίτσια έχουν δίψα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

veria final4

veria final3

veria final2

paok cup

paok cup2paok cup2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69