tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: "Υπήρξε λίγο περισσότερο άγχος απ’ ότι έπρεπε"

Σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την Άρτα και την πρόκριση στον τελικό, του κυπέλλου Γυναικών, ο Τέο Παυλίδης, τεχνικός Βέροιας, δήλωσε:

«Δεν το περίμενα έτσι το ματς. Έχουμε πολλή δουλειά στις πλάτες μας. Όταν παίζεις με ομάδες που έχουν τόσο αργό ρυθμό, δεν μπορείς να κάνει το παιχνίδι που θέλεις. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση, αλλά στην άμυνα έστω και με αυτές τις ανοιχτές άμυνες, περιορίσαμε τα ατού της Αναγέννησης. Δεν τρέξαμε όσο θα θέλαμε, δεν εκμεταλλευτήκαμε τα κενά. Υπήρξε λίγο περισσότερο άγχος απ’ ότι έπρεπε. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν ο τελικός, αύριο είναι μία άλλη μέρα».

Η Ελισάβετ Μάστακα, πίβοτ της Άρτας, υπογράμμισε: «Αν βάλουμε από την αρχή τα δεδομένα των ομάδων ήταν ξεκάθαρο ποια ομάδα ήταν το φαβορί και όλοι περίμεναν να κερδίσει και μάλιστα με πολλά γκολ. Όμως η Αναγέννηση πάλεψε μέχρι το 60’ και μπορούσαμε να στείλουμε το ματς στην παράταση. Η ομάδα μας αποτελείται από παίκτριες που δεν μένουν στην Άρτα και έπαιξε κόντρα στη Βέροια που οι αθλήτριες της μέρα- νύχτα βρίσκονται στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αυτό που πρεσβεύει το απέδειξε μέχρι το τέλος, κάναμε υπερπροσπάθεια».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69