tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προκρίθηκαν στην τελική φάση οι νεανίδες του Φέρωνα

Με το εισιτήριο της συμμετοχής στο f6 του πρωταθλήματος Νεανίδων, επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου από το Βόλο οι αθλήτριες του Φέρωνα, όπου σε αγώνα μπαράζ αντιμετώπισαν τον ΓΑΣ Καματερού.

Τα κορίτσια του Γ. Τσικίνα έδειξαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα τις διαθέσεις τους. Έπαιξαν συγκεντρωμένες, χρησιμοποιώντας το δυνατό τους όπλο, την πιεστική άμυνα. Δεν επέτρεψαν στις αντιπάλους να ανοίξουν το παιχνίδι τους και με πολλές κλεμμένες μπάλες ξεχύνονταν στην αντεπίθεση, στην προσπάθεια τους να διευρύνουν νωρίς τη διαφορά του σκορ. Κατάφεραν με πολύ καλό ρυθμό και κίνηση της μπάλας στην επίθεση να πετύχουν τη διαφορά των 8 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε κουρασμένες τις αθλήτριες του ΦΕΡΩΝΑ, με αποτέλεσμα να χαθεί η συγκέντρωση και να ροκανίζεται η διαφορά του σκορ από το ΚΑΜΑΤΕΡΟ. Τα πολλά λάθη, η αστοχία των επιθέσεων αλλά και η πολύ καλή τερματοφύλακας Μακρή Α. του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, έδωσαν ελπίδες στην Αθηναϊκή ομάδα ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Όμως τόσο η διαφορά των γκολ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο όσο και η αποφασιστικότητα του ΦΕΡΩΝΑ να μην χάσει το παιχνίδι της πρόκρισης καθώς και η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων, οδήγησαν στην νίκη της Βεροιώτικης ομάδας με σκορ 24-20.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ να τονίσουμε την άριστη διαιτησία που συνέβαλε στην διεξαγωγή ενός όμορφου παιχνιδιού μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Τα πεντάλεπτα:3-0, 3-3,7-4, 9-6, 13-7, 16-8, 18-11, 19-13, 21-14, 22-17, 23-19, 24-20 Διαιτητές: ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ (Λαμία), ΧΡΗΣΤΙΔΗ (Βόλος)
Δίλεπτες: 4-5, Πέναλτι: 8-5
Συνθέσεις:
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΤΣΙΚΙΝΑΣ, ΚΟΥΜΙΤΣΑΡΣΚΑ) ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΗ, ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗ, ΛΟΥΡΗ 12, ΚΕΡΙΜΗ 4, ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ 2, ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ 4, ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΟΥ, ΜΑΤΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΕΡΛΙΔΗ 2, ΚΥΡΙΚΛΙΔΟΥ
ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: (ΒΑΡΕΛΤΣΗΣ, ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΜΑΚΡΗ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 3, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Μ., ΜΑΡΓΕΤΑ, ΤΖΟΒΑΡΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Μ-Ε., ΤΣΑΠΑΡΑ, ΜΑΝΙΑ 12, ΑΛΙΦΙΕΡΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α. 1, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ 1.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69