tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιες αλλαγές θα γίνουν στα πρωταθλήματα χάντμπολ

Πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στην ΟΧΕ στο οποίο πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της Handball Premier και της Α1 Γυναικών, έπειτα και τις θέσεις των σωματείων, όπως αυτές τέθηκαν στις τηλεδιασκέψεις που έλαβαν χώρα Κυριακή και Δευτέρα.

Κοινή άποψη όλων ήταν πως οι αγώνες θα πρέπει να μειωθούν, ώστε τα σωματεία να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οικονομικά για να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν και ως προς αυτή την κατεύθυνση η ομοσπονδία προτίθεται να αλλάξει τις προκηρύξεις των δύο κατηγοριών μετά την ψήφιση του σχεδίου νόμου που βρίσκεται αυτή την ώρα σε διαβούλευση και θα δίνει την δυνατότητα στα Δ.Σ. των ομοσπονδιών να τροποποιήσουν τις προκηρύξεις με πλειοψηφία 3/4.

Θα πρωταθλήματα θα αρχίσουν και πάλι το προσεχές Σαββατοκύριακο 27-28/2 και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα

Στους Άνδρες

-Στην Handball Premier θα ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται η Α’ φάση με την διεξαγωγή του β’ γύρου(7 αγωνιστικές) στους δύο ομίλους.

-Στην Β’ φάση θα συνεχίσουν μόνο οι 3 πρώτες ομάδες (και όχι 4, όπως ήταν αρχικά) από κάθε όμιλο. Μετά το μίνι πρωτάθλημα (6 αγωνιστικές) και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, θα παίξουν στον τελικό (στις 3 νίκες). Οι ομάδες θα μεταφέρουν μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν με τις ομάδες του ομίλου τους και δεν θα ξαναπαίξουν μεταξύ τους.

-Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και Final Four. Τόσο στην Α’ (6 ματς), όσο και στην Β΄ φάση (4 ματς) οι αγώνες θα διεξαχθούν ανά ομίλους έως ότου να προκύψουν δύο ομάδες από κάθε γκρουπ που θα προκριθούν στο Final Four.

Στις Γυναίκες

-Στην Α1 Γυναικών θα ολοκληρωθεί κανονικά η Α’ φάση.

-Στην Β’ φάση οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (και όχι οι δύο, όπως ίσχυε αρχικά) θα παίξουν στα πλέι οφ, σε μίνι πρωτάθλημα 4 αγωνιστικών, χωρίς μεταφορά βαθμών.

Οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας θα παίξουν στον τελικό (στις 3 νίκες).

-Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και τον τελικό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69