tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη δέκατη θέση του κόσμου το 2o ΓΕΛ Νάουσας

Την 10η θέση στον κόσμο κατέκτησε το 2ο ΓΕΛ Νάουσας στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ που διεξήχθη στην Τραπεζούντα. Η ομάδα χάντμπολ του λυκείου της Νάουσας που εκπροσώπησε ολόκληρη τη χώρα μας, σημείωσε 4 νίκες και 4 ήττες. Αναλυτικότερα στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης έχασε από την Ουγγαρία με σκορ 23-16. Την επόμενη ημέρα στο πρωινό παιχνίδι κόντρα στη Τουρκία ηττήθηκε για 11 γκολ με σκορ 27-16 ενώ στο παιχνίδι του απογεύματος επικράτησε σχετικά έυκολα της Σλοβακίας με σκόρ 30-12. Στο παιχνίδι που ακολούθησε η ομάδα της Ελλάδας κέρδισε την Σερβία για 5 γκολ και ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με σκορ 28-14 από τη Βραζιλία που ήταν και η μια εκ των φιναλίστ του τελικού.

Έχοντας τερματίσει στην τέταρτη θέση του ομίλου της, η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Νάουσας αγωνίστηκε με την Αυστρία της οποίας και επικράτησε με σκορ 21-19. Η επιτυχία των παιδιών επι της Αυστρίας αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας η οποία και στο επόμενο ματς με την Σουηδία επικράτησε με 23-20. Μετά από αυτούς τους αγώνες η ελληνική ομάδα για την 9η -10η θέση αντιμετώπισε την ομάδα του Ισραήλ. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο των Σουρμένων (1 ώρα περίπου από τη Τραπεζούντα) με την ομάδα μας να ηττάται με σκορ 23-27 και να καταλαμβάνει την 10η θέση ανάμεσα στα σχολεία 22 χωρών του κόσμου.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η ομάδα χαντμπολ του 2ου ΓΕΛ Νάουσας μπορούσε να πάει αρκετά καλύτερα, αντικειμενικά μπορούσε να καταλάβει μια από τις θέσεις 5-8 κερδίζοντας την Ουγγαρία και το Ισραήλ.

Προσκύνημα στη Μονή Παναγίας Σουμελά

Στα πλαίσια του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ (Τραπεζούντα 20-28/6/14) όλες οι αποστολές κάθε χώρας επισκέφθηκαν την Μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο. Για την ελληνική αποστολή του 2ου ΓΕΛ Νάουσας(αγόρια) και του ΓΕΛ Προσοτσάνης (κορίτσια) αυτή δεν ήταν μια απλή πολιτιστική επίσκεψη. Οι Έλληνες μαθητές πραγματοποίησαν προσκύνημα στην ιστορική μονή του Πόντου που είναι αφιερωμένη στη «βασίλισσα του Πόντου» Παναγία Σουμελά και με συγκίνηση άναψαν από ένα κεράκι στον ιερό τόπο των Ποντίων.  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69