tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην τελική φάση οι παίδες του Ζαφειράκη

Ανάμεσα στις κορυφαίες 8 ομάδες της Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα Παίδων του Ζαφειράκη Νάουσας στο χάντμπολ και θα αγωνιστεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Έπειτα από την πολύ μεγάλη νίκη επί του Φοίβου Συκεών, με σκορ 21-31, οι Παίδες του Ζαφειράκη αγωνίστηκαν χθες 27/5/2023 στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας σε αγώνα μπαράζ, απέναντι στην ομάδα της “Δράμας 86”, της οποίας και επικράτησαν με τελικό σκορ 25-29, προκρινόμενοι στην τελική φάση.

Η διάρκεια του αγώνα εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ανά δεκάλεπτο περίπου οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκορ, με την ομάδα της Δράμας να είναι και αυτή που “πήρε” το πρώτο ημίχρονο με ένα γκολ διαφορά 13-12, παρά την μαχητικότητα των Ναουσαίων.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, παρά το γεγονός πως η Δράμα συνέχισε να κρατά τα ηνία στο σκορ για ένα δεκάλεπτο, με την καθοδήγηση του έμπειρου Ναουσαίου τεχνικού κ. Δεληχρήστου η ομάδα του Ζαφειράκη έκανε το κάτι παραπάνω υπερνικώντας την άμυνα της Δράμας και προηγήθηκε στο σκορ μετά από αρκετή ώρα.  Έκτοτε, με μικρή εξαίρεση μερικών φάσεων, ο Ζαφειράκης ήταν και αυτός που έλεγχε τον αγώνα μέχρι τη λήξη του, καθώς δεν επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.  Το παιχνίδι έληξε με σκορ 25-29 υπέρ του Ζαφειράκη με τους αθλητές του να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς, μαζί με τους αρκετούς γονείς και φίλους που τους ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκαν στο γήπεδο της Μίκρας για να τους στηρίξουν.

Το επόμενο διάστημα οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στην τελική φάση παίδων, ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ομάδες της χώρας, όπου και θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων. Αξίζει να ειπωθεί ωστόσο πως και η πρόκριση από μόνη της αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία χάντμπολ του Ζαφειράκη!

Δεκάλεπτα: 4-4, 7-8, 13-12 ημχ, 20-18, 22-21, 25-29 τελικό.

Δράμα 86’: (Μωραίτης, Μεσσήνης) Ιωαννίδης 7, Χιλιώτης, Μποσκουψίου, Ευθυμιάδης 3, Παγωνίδης 2, Μεσσήνης 4, Τασίου, Αργυριάδης, Βασλής, Ηλιάδης 1, Λαζαρίδης 4, Ζαχαρόπουλος 4, Καργαλίδης, Λογοθέτης.

Ζαφειράκης: (Δεληχρήστος) Σοφρωνιάδης, Πάντσης 1, Μαρίνος 4, Σεραφείμ 5, Μπιτέρνας 1, Τζούλης 9, Μπαμίχας, Παπαφιλίππου 2, Μάινος, Σημάδης, Καλαντζής 1, Δούκας 5, Μπουρδάνος Αν., Καραμπάσης1, Μπουρδάνος Χρ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69