tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη Νάουσα το χάντμπολ έχει μέλλον... Πάνω από 200 μαθητές δημοτικού στο τουρνουά του Ζαφειράκη!

Πάνω από 200 μικρά παιδιά, από όλα τα δημοτικά σχολεία της Νάουσας και των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, έλαβαν μέρος στο τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων που διοργάνωσε ο Ζαφειράκης, γεμίζοντας επί τρεις ημέρες το ανακαινισμένο Κλειστο Γυμναστήριο της πόλης.

Στο ετήσιο τουρνουά χάντμπολ του Ζαφειράκη (κατά το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2023), που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους μαθητές της πόλης, διεξήχθησαν πάνω από 20 μαθητικοί αγώνες και σημειώθηκαν περισσότερα από 650 γκολ, μεταξύ των ομάδων που εκπροσώπησαν κάθε σχολείο.  

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο τουρνουά του Ζαφειράκη, μαζί με αυτό του Street Handball που διεξάγεται κοντά στην έναρξη κάθε σχολικού έτους, είναι και τα βασικά “εργαλεία” με τα οποία οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου της  πόλης “στελεχώνουν” την ακαδημία με νέους αθλητές, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν το χάντμπολ.

Αν και οι αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα, για την ιστορία, την πρώτη θέση μεταξύ των δημοτικών σχολείων κατέκτησε η ομάδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας.

Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση αξίζουν στους προπονητές του Ζαφειράκη : Χρήστο Δεληχρήστο, Φώτη Παπουτσή, Πέτρο Ρότζιο και Βασίλη Μπόλα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το τουρνουά έθεσε υπό την αιγίδα του ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69