tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο ο Ζαφειράκης

Σημαντικό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον Ζαφειράκη Νάουσας. Οι γηπεδούχοι με νίκη όχι μόνο εξασφαλίζουν οριστικά την παραμονή, αλλά θα διεκδικούν πλέον και με αξιώσεις την 5η θέση που ενδεχομένως οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Ζαφειράκης επίσης ξέρει ότι με νίκη, ακόμα και με ισοπαλία επί της ουσίας «κλειδώνει» την παραμονή, αφού την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τη ΧΑΝΘ και μπορεί να φτάσει τους 15-16 πόντους.

Μιλώντας για το ματς, ο Κώστας Δεληγιάννης, τεχνικός του Ζαφειράκη, σημείωσε: "Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση διότι προερχόμαστε από τα τρία δύσκολα ματς. Στόχος μας είναι η νίκη. Έχουμε μόνο μία απώλεια, του Αθανασίου που είναι τιμωρημένος. Ο Ιωνικός είναι σε καλή περίοδο με συνεχόμενες νίκες. Παίζει στην έδρα του και έχει βαριά φανέλα και αυτό παίζει το ρόλο του.  Ξέρουμε ότι είναι ματς που μπορεί για εμάς να κρίνει την παραμονή".

Ο προπονητής του ΙωνικούΓιάννης Αρβανίτης υπογράμμισε: "Λόγω έδρας έχουμε τον πρώτο λόγο. Ο Ζαφειράκης είναι αξιόμαχος και περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι ένα ματς που μπορεί να μας βγάλει οριστικά από περιπέτειες".

Ιωνικού 17:30, Ιωνικός Affidea- Ζαφειράκης Νάουσας
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=qBBY_qpkb74

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69