tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Έδεσσα το Σάββατο ο Ζαφειράκης

Στο κλειστό της Έδεσσας ο Αερωπός υποδέχεται τον Ζαφειράκη το απόγευμα του Σαββάτου (18:00), για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες.

Στην πρεμιέρα, το προηγούμενο Σάββατο ο Αερωπός έπεσε θύμα έκπληξης γνωρίζοντας την ήττα από τη ΧΑΝΘ, ενώ ο Ζαφειράκης, ηττήθηκε από την Πυλαία πριν δύο ημέρες (21/9) χρησιμοποιώντας ως έδρα το Φιλίππειο της Βέροιας.

Πέρσι, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές, με τον αγώνα στη Νάουσα να λήγει ισόπαλος 22-22 και τον Αερωπό να επικρατεί στην Έδεσσα με 36-32.

Αερωπός και Ζαφειράκης γνωρίζονται καλά με αρκετούς παίκτες να έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Δύο από αυτούς είναι ο Ναουσαίος Σταύρος Μαυροδουλάκης, που αγωνίζεται φέτος στον Αερωπό και ο Εδεσσαίος Φώτης Μιχαηλίδης, που από το καλοκαίρι βοηθά με την εμπειρία του τον Ζαφειράκη.

Σε δήλωσή του ο παίκτης του Ζαφειράκης Φώτης Μισαηλίδης σημείωσε: «Είναι ένα παράξενο ματς, ιδίως για εμάς που είμαστε Εδεσσαίοι. Προερχόμαστε από την ήττα κόντρα στην Πυλαία, σε ένα αγώνα που είμασταν καλοί μόνο για 25 λεπτά. Προσπαθούμε να βρούμε συνοχή και ομοιογένεια και νομίζω ότι στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Αερωπός, αλλά και οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν. Με τον Αερωπό έχουμε θέσει διαφορετικούς στόχους, καθώς εμείς είπαμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή. Ωστόσο περιμένω ένα ντέρμπι και το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Για τον Αερωπό, ο Σταύρος Μαυροδουλάκης υπογράμμισε: «Είναι ένας αγώνας με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία και κίνητρο. Εμείς προερχόμαστε από μία ήττα από τη ΧΑΝΘ, που μας έβαλε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο μέσα στην εβδομάδα για να βρούμε την ομοιογένεια που χρειαζόμαστε. Και ο Ζαφειράκης προέρχεται από ήττα και θα επιδιώξει να εμφανιστεί καλύτερος, άλλωστε διαθέτει σύνολο που ξέρει να παλεύει. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69