tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ζαφειράκη Ναουσας

Με ευχές, πολύ ικανοποίηση και σε πολύ ευχάριστο κλίμα, ξεκίνησαν εκ νέου οι προπονήσεις της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της "Handball Premier", μετά τη δίμηνη διακοπή κάθε ομαδικής αθλητικής δραστηριότητας, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Πριν την προπόνηση, προηγήθηκε η  υποχρεωτική θερμομέτρηση των αθλητών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο κλειστό της Νάουσας τηρήθηκε (και θα τηρείται) ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με τη βοήθεια και του Δήμου Η.Π. Νάουσας που προχώρησε στην απολύμανση του γηπέδου. Στην ομάδα παραχωρήθηκαν και οι τέσσερις αίθουσες αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου, για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Την περασμένη Πέμπτη, διενεργήθηκαν στο κλειστό της γήπεδο της Νάουσας, τα πρώτα rapid test αθλητών, μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και ήταν όλα αρνητικά. Η διαδικασία θα συνεχιστεί σε εβδομαδιαία βάση και όσο τα αποτελέσματα των test είναι αρνητικά, θα συνεχίζεται η προπονητική δραστηριότητα   της ομάδας απρόσκοπτα.

Στο πλευρό του Ζαφειράκη, στην πρώτη προπόνηση μετά το νέο ξεκίνημα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Καρανικόλας Νικόλας, ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει με κάθε μέσο την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα.

Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδας, αλλά  και τα αυξημένα έξοδα- απαιτήσεις της "μεγάλης κατηγορίας", είναι επιτακτική η ανάγκη τόσο ο  Δήμος και η Περιφέρεια, όσο και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος να στηρίξουν τον Ζαφειράκη πέρα από ηθικά... και υλικά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69