tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πιπελίδης: "Μπήκαμε στο 2019 με νίκη αλλά έχουμε Γολγοθά μπροστά μας"

Σχολιάζοντας τη νίκη του Φιλίππου στην Θεσσαλονίκη επί της ΧΑΝΘ, ο τεχνικός της Βεροιώτικης ομάδας δήλωσε στο E-handball.gr :

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι. Είχαμε μεγάλο σεβασμό για τη ΧΑΝΘ. Όταν κλείσαμε το πρώτο μέρος με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, είπα στα παιδιά ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα και ότι η ΧΑΝΘ θα αντιδράσει. Μας ισοφάρισαν, πέρασαν μπροστά και πιστεύω ότι πέρα από την προσπάθεια των γηπεδούχων μέτρησε και ο... ίλιγγος που μας έπιασε από το προβάδισμα που είχαμε πάρει. Στα τελευταία λεπτά ισορροπήσαμε, δείξαμε ότι ήμασταν καλογυμνασμένοι και έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα. Μπήκαμε με νίκη στο 2019 και μπροστά μας έχουμε έναν γολγοθά. Αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαροί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η νίκη πρέπει να μας δώσει μόνο έναυσμα και όχι έπαρση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», είπε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας και αναφέρθηκε στον αθλητή της ΧΑΝΘ, Σταύρο Ρεμπελάκο, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού: «Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Σταύρο. Ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρή η ζημιά που έπαθε. Είναι ένα παιδί που ανδρώθηκε στο Φίλιππο, προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και είναι εξαιρετικός χαρακτήρας».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της ΧΑΝΘ Κώστας Τούτσης υπογράμμισε:

«Η κατάσταση για εμάς εξελίσσεται δύσκολα, αν και το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Θέλαμε τη νίκη για να ξεπεράσουμε τον Άρη Νίκαιας και να πιάσουμε τον Φίλιππο στη βαθμολογία και ένα θετικό αποτέλεσμα θα λειτουργούσε ευεργετικά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Στο πρώτο μέρος, ενώ ξεκινήσαμε καλά δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια. Ο Φίλιππος ξέφυγε με τέσσερα γκολ και αυτό είναι ένα σημαντικό προβάδισμα σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε και πάλι καλά, προηγηθήκαμε με ένα γκολ, αλλά εκεί θεωρώ ότι δεν αφέθηκε να παιχτεί το παιχνίδι, με τον Φίλιππο να παίρνει δεύτερες ευκαιρίες για φάουλ σε σουτ που ήταν ελεύθερα. Παράλληλα έχουμε σοβαρά παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο πίβοτ μας, καθώς τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις έπρεπε να έχουν δοθεί δίλεπτα στους αντιπάλους. Χαρακτηριστική είναι η φάση στο 57:00 (19-20), όπου αντί να δοθεί δίλεπτο στον αντίπαλο, δόθηκε σε εμένα αναίτια και εκεί που θα έπρεπε να παίξουμε με παίκτη παραπάνω παίξαμε με παίχτη λιγότερο. Σε αυτό τον αγώνα δυστυχώς φαίνεται ότι χάσαμε ακόμη έναν παίκτη, τον Σταύρο Ρεμπελάκο. Περιμένουμε να κάνει τις εξετάσεις και ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ακόμη δεν έχουμε κατορθώσει να παίξουμε κομπλέ και φέτος μας έχουν στοιχίσει πολύ οι κατά καιρούς τραυματισμοί του Βασιάδη, του Μπαϊρλή, του Ιωαννίδη και των άλλων παιδιών. Κοιτάμε μπροστά και έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα απέναντι στον Άρη Νίκαιας. Εκεί ελπίζω να μας αντιμετωπίσουν όπως αντιμετωπίστηκε και ο Φίλιππος σήμερα», είπε ο προπονητής της ΧΑΝΘ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69