tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φτωχότερη η οικογένεια του Φιλίππου - "Έφυγε" ο Χρήστος Καψάλης

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας. Ο για πολλά χρόνια διοικητικός παράγοντας του Βεροιώτικου συλλόγου Χρήστος Καψάλης έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο και σε ηλικία 59 ετών "έφυγε" από κοντά μας.

Ο Χρήστος Καψάλης εντάχθηκε στον Φίλιππο το 1984, με πρόεδρο τον Νίκο Ουσουλτζόγλου σε ηλικία 25 ετών. Η προσφορά του στον σύλλογο ήταν μεγάλη. Ως Γενικός Γραμματέας για πολλά χρόνια σήκωσε στους ώμους όλη την γραφεικρατική δουλειά και έτρεχε πάρα πολλά ζητήματα της καθημερινότητας του συλλόγου ενώ παράλληλα ήταν και στέλεχος διοικήσεων της ΟΧΕ μετά το 2000 με μεγάλη προσφορά στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Τελευταία του εμφάνιση στο γήπεδο ήταν στο ματς της πρεμιέρας με την ΧΑΝΘ, στις 22 Σεπτεμβρίου όπου μαζί με τον πρώην προπονητή της ομάδας και προσωπικό του φίλο Νίκο Μάντζο παρακολούθησαν το ματς (φωτογραφία).

Ο Χρήστος Καψάλης ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Αθανασιάδου και είχαν δυο παιδιά, τον Γιάννη και την Σοφία. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 2.30μμ στην Μητρόπολη.

kapsalis3

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69