tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άδικη ήττα της Βέροιας από τον Ηρακλή (φωτογραφίες, βίντεο)

Την ήττα με 1-2 γνώρισε από τον Ηρακλή η Βέροια. Το αποτέλεσμα αδικεί την Βασίλισσα. Σε αντίθεση με άλλα ματς, οι παίκτες της είχαν διάθεση, έπαιξαν καλύτερα από την Ηρακλή και είχαν καλύτερες φάσεις αλλά ήταν άτυχη. Ο Ηρακλής προηγήθηκε νωρίς αλλά η Βέροια στα μισά του πρώτου μέρους ισοφάρισε. Στο δεύτερο μέρος κι ενώ οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι και απειλούσαν, κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ηρακλής πήρε ξανά προβάδισμα με ένα απίθανο αυτογκόλ της Βέροιας.

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό αλλά λίγες ευκαιρίες. Η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο 5’, μετά από μια βαθιά μπαλιά, ο Άλεξιτς έφυγε μόνος, μπήκε στην περιοχή της Βέροιας και με κοντινό σουτ σημείωσε το 0-1.

Το γκολ δεν επηρέασε τους γηπεδούχους. Διατήρησαν τον ρυθμό τους και την κατοχή της μπάλας, έψαξαν διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή και στο 25’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Βιτλή. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουόλι και σημείωσε το 1-1.

Στο υπόλοιπο εικοσάλεπτο του πρώτου μέρους, οι δυο ομάδες δεν απείλησαν. Είχαν αμφότερες από ένα επικίνδυνο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 29’ το σουτ του Μπελεβώνη κατέληξε άουτ και στο 38’ σουτ του Πανάγου αποκρούστηκε δύσκολα από τον Βενετικίδη.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο επιθετική.

Στο 46’ σουτ του Μπελεβώνη από καλή θέση μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ και στο 56’ σουτ του Ντουμάνη το μπλόκαρε εύκολα ο Παλαβράκης.

Παρά την υπεροχή της, η Βέροια στάθηκε άτυχη. Στο 61’, ο Μανωλιούδης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα μέσα από την περιοχή της Βέροια, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Περδίκη και κατέληξε στα δίχτυα του Βενετικίδη.

Στο επόμενο λεπτό ο Ηρακλής άγγιξε το 1-3. Ο Άλεξιτς μπήκε μόνος στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Βενετικίδης απόκρουσε.

Η Βέροια έψαξε την ισοφάριση και στο 68’ μετά από ωραία συνεργασία, ο Μπουόλι βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, πλάσαρε αλλά ο Παλαβράκης απόκρουσε με τα πόδια.

Στο 86’ ο Μπαϊντού εκτέλεσε κόρνερ, ο Κολλαράς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Παλαβράκης μπλόκαρε.

Στο 88’ ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κόκκορης βγήκε μόνος στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ αλλά ο Βενετικίδης απόκρουσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητριάδης (Χριστάκογλου, Ζήρδας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντου μανής, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (64’ Ιωάννου), Μασούρας (76’ Μπαϊντού), Μπουόλι, Περδίκης, Γιουκούδης (83’ Ισαακίδης), Μπελεβώνης (76’ Ελευθεριάδης), Μπουκουβάλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μιστκόφσκι (46’ Χεριτραντάς), Άλεξιτς (79’ Σγουρής), Ματίας Τόμας (83’ Κόκκορης), Νταμιάν Σίλβα (90’ Δοϊρανλής), Κωστούλα, Βιτλής, Πατράλης, Κουντουριώτη (46’ Κούστα).

Δηλώσεις προπονητών 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69