tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε και από τον Ηρακλή Λάρισας η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Λάρισα από τον Ηρακλή η Βέροια. Σε ένα ισορροπημένο ματς, αν και πήραν το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι και δημιούργησαν ευκιαρίες, έπεσε ο ρυθμός του και γνώρισαν την ήττα.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, προηγήθηκε στο σκορ αλλά χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα. Είχαν ένα σουτ του Λίταινα στο 5’ από το ύψος της περιοχής κι μια προβολή του Κάσας στο 7’ από κοντά που εξουδετερώθηκαν.

Η Βέροια στην πρώτη καλή στιγμή άνοιξε το σκορ. Μετά από ασίστ του Μπλέτσα, ο Ιωάννου με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-1.

Η Βέροια στην συνέχεια είχε άλλες δυο ευκαιρίες για γκολ στο 10’ και στο 14’. Στην πρώτη φάση ο Μπουόλι έκανε σουτ μόνος μέσα στην περιοχή αλλά ο Φαρμάκης απόκρουσε. Την δεύτερη φορά, ο φορ της Βέροιας έκανε ατομική προσπάθεια, έφτασε στο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Ηρακλής ισορρόπησε μετά το εικοσάλεπτο και στο 26’ είχε κεφαλιά του Κάσας από κοντά άουτ. Στο 28’ οι γηπεοδύχοι έφτασαν στο 1-1. Σε σέντρα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Περδίκη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κάσας κι έγραψε το 1-1.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ο ρυθμός έπεσε και όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε 1-1. Στην τελευταία φάση όμως του πρώτου μέρους, στις καθυστερήσεις, ο Κέρι με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής μπήκε πιο απειλητικά. Στο 50’ ο Τασιούλης έκανε ατομική προσπάθεια, έφτασε στο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 56’ ο Λίταινας μέσα από την περιοχή δεν κατόρθωσε να σκοράρει όπως και ο Λεσάι στο 73’.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Περδίκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπούμπας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Κάσας (90’ Συρεγγέλας), Γκαρσία (90’ Μπόσιο), Χατζής, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τασιούλης (66’ Λεσάι), Κέρι (85’ Μπάμης), Καμπέρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης (79’ Μουχάλης), Μπλέτσας (79’ Μπαϊντού), Παπαχρήστος, Περδίκης, Ζιώγας (60’ Ελευθεριάδης), Καψάλης, Μπουόλι, Γιουκούδης, Ιωάννου (60’ Μπελεβώνης), Στίκας.

Δηλώσεις προπονητών 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69