tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απογοήτευσε η Βέροια - Εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Βέροιας στο ματς με τον Διαγόρα. Μένοντας μακριά από τον καλό της ευατό, ηττήθηκε με 0-2.

(τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο παρακάτω βίντεο)

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό στο πρώτο 25λεπτο χωρίς να κατορθώσει να φτάσει σε θέση εκτέλεσης. Από την άλλη, ο Διαγόρας ισορρόπησε μετά το 25’ και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ.

Στο 26’ ο Τσαντούλας έκανε αμαρκάριστος σουτ μέσα από την περιοχή της Βέροιας αλλά ο Περδίκες με προβολή σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς την εστία. Στο 31’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μανιάς απείλησε με κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 43’ σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Βέροιας, ο Σταμένκοβιτς από κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διαγόρας έψαξε το γκολ. Στο 50’ κεφαλιά του Μανιά μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ και στο 54’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Σταμένκοβιτς μέσα από την περιοχή.

Η Βέροια έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει με κοντινό σουτ του Παπαχρήστου στο 57’ και στο 62’ ο Διαγόρας διπλασίασε τα τέρματα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γιανναράκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία στο 64’ όταν ο Μπουόλι έβγαλε σε θέση για γκολ τον Μπελεβώνη αλλά ο τελευταίος σούταρε από κοντά άουτ. Στο 71’ ο Μπλέτσας έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης (Τσεχελίδης, Τοροσιάδης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Μπαξεβάνος) Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Ντουμάνης (76’ Μουχάλης), Στίκας, Περδίκης, Γιουκούδης, Μπουόλι, Κασέμι (55΄Ιωάννου), Μπλέτσας, Μπελεβώνης (65΄Ελευθεριάδης), Μπουκουβάλας (76’ Ζιωγας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βελιζέλος) Μπίντσης, Γιανναράκης, Γκροζντάρεβιτς, Τάτσης, Μαγκάκης, Καραμάνης, Τσιάντουλας (81’ Χουάν), Λούκιτς (61’ Παπαϊωάννου), Σταμένκοβιτς (81’ Καβαλιέρι), Γκάτα (73’ Βουργουντζής), Μανιάς (73’ Παραστατίδης).

Οι δηλώσεις προπονητών

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69