tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άσχημο "ποδαρικό" έκανε η Βέροια - Εντός έδρας ήττα από Μακεδονικό (φωτογραφίες, βίντεο)

Με ήττα ξεκίνησε το 2023 η Βέροια. Στο πρώτο ματς της χρονιάς, ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον Μακεδονικό με 1-2. Η Βέροια δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, δεν απείλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο και δέχθηκε δυο τέρματα που την οδήγησαν σε ήττα. Ή "Βασίλισσα" θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα, πριν το δεύτερο γκολ του Μακεδονικού, αλλά έχασε την ευκαιρία που της δόθηκε.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και έληξε ισόπαλο 1-1. Οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά αλλά δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν απειλές στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ νωρίς. Στο 14’ μετά από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Παπαδόπουλος έπιασε «αέρα» και στην συνέχεια της φάσης ο Λεωνιδόπουλος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-1.

Μετά το εικοσάλεπτο η Βέροια ζωήρεψε επιθετικά αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει σε θέση εκτέλεσης. Στο 34’ ένα σουτ του Μπελεβώνη από πλάγια θέση, εντός περιοχής, αποκρούστηκε δύσκολα από τον Γουναρίδη.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 39’. Σε μια αντεπίθεση, ο Μπελεβώνης βρήκε σε καλή θέση τον Ορφανίδη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, προσποιήθηκε στον αμυντικό και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, σε γενικές γραμμές η εικόνα διατηρήθηκε ίδια. Στο 48’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λισγάρας έπιασε μια κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε στην γωνιά και μπλόκαρε

Στο 68’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπουόλι έκανε σέντρα από δεξιά, ο Μπελεβώνη έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι προβάδισμα. Ο Τσουκάνης έκανε σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε και από κοντά ο Σιμόνι την έστειλε στα δίχτυα.

Στο τελευταία λεπτά η Βέροια προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λισγάρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κακουλίδης (Τζιότζιος, Καραγιάννης)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης (83’ Μπούζας), Ντουμάνης (83’ Ιωάννου), Στίκας, Μαραγκός, Μασούρας (92' Παπατζίκος), Μπουόλι, Ορφανίδης (67΄Μπλέτσας), Φασίδης, Μπελεβώνης, Μπουκουβάλας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι (93' Ταχματζίδης), Γαρύφαλος (88' Κοτταρίδης), Μπρατσιάνη, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Λισγάρας, Τσιλιγγίρης (75’ Χασάνογλου), Παναγιωτούδης, Σάντσες (46’ Ζαννάκης).

Δείτε τι δήλωσαν οι δυο προπονητές, Βελιζέλος και Αμανατίδης

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69