tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λυτρώθηκε με πέναλτι η Βέροια - Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (φωτογραφίες, βίντεο)

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Βέροια. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ορφανίδη, η Βέροια πήρε  τη νίκη με 1-0, χωρίς να πιάσει απόδοση άλλων εμφανίσεών της.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, χωρίς κλασικές φάσεις και χωρίς γκολ. Ο Αλμωπός ήταν πιο επικίνδυνος από την Βέροια και είχε περισσότερες τελικές φάσεις αλλά άλλες αποκρούστηκαν από τον Παπαδόπουλο και άλλες κατέληξαν άουτ. Από την άλλη, η Βέροια δεν κατόρθωσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει σε θέση εκτέλεσης. Είχε μια μόνο καλή στιγμή που δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Αλμωπός απείλησε τρεις φορές με ισάριθμα σου. Στο 7’ ο Μανωλάκης και στο 8’ ο Γιουκούδης επιχείρησαν σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξαν άουτ ενώ στο 9’ ο Πέττας μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. 

Η Βέροια απείλησε μια φορά. Στο 33’ ο Μπούζας έκανε την σέντρα, ο Στίκας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια ευκαιρία. Στο 39’ ο Παρασκευάς εκμεταλλεύτηκε λάθος έξω από την περιοχή της Βέροιας, μπήκε στην περιοχή αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος απόκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα πολύ φτωχό, δημιουργικά, τέταρτο, ο Κώστας Ανυφαντάκης φρέσκαρε με τρεις αλλαγές την ενδεκάδα του και έκανε πιο επικίνδυνη την ομάδα του. Στο 64’ σουτ του Μπούζα έξω από την περιοχή, απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ντόκιτς και στο 66’ σε φάση διαρκείας, ο Μαραγκός έπιασε ένα σουτ στον αέρα από κοντά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 73’ ο Ορφανίδης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 83’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Σε ανατροπή του Μπουκουβάλα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ορφανίδης με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις, σε φάση διαρκείας, ο Πέττας έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και βγήκε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στρατούδης (Σακάλογλου, Καραγιάννης)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης (58’ Ντουμάνηγς), Παπαχρήστος (73’ Κατσούκης), Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (58’ Μπλέτσας), Ορφανίδης (87’ Μασούρας), Φασίδης, Μπελεβώνης (58’ Ιωάννου), Μπουκουβάλας.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Γιουκούδης (75’ Πέλκας), Πέττας, Έππας (89’ Τσιπούρας, Κέρθι (75’ Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς (86’ Σουλιώτης), Παπαδόπουλος, Μανωλάκης (86’ Γιαλαμούδης)

Δηλώσεις προπονητών

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69