tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ήττα σοκ για την Βέροια από τον Απόλλωνα Λάρισας - Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα (φωτογραφίες, βίντεο)

Ήττα σοκ γνώρισε η Βέροια την Κυριακή από τον Απόλλωνα Λάρισας. Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν άπειρες φάσεις για γκολ, οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ του Ζαχαράκη, στο 16' και στο 83' πήραν το ματς με 1-2.

Η Βέροια στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές τελικές φάσεις για γκολ στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και βρέθηκε να χάνει εξ αιτίας μιας ολιγωρίας.

Η Βέροια μπήκε απειλητικά στο ματς και στο 4’ είχε σουτ του Ισαακίδη μέσα από την περιοχή, που αποκρούστηκε στην γραμμή και στο 8’ κεφαλιά του Φασίδη από κοντά, που μπλόκαρε ο Μέλι.

Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Σε μια φάση διαρκείας, μετά από μια συρτή σέντρα από την γραμμή του άουτ, ο Ζαχαράκης πετάχτηκε με προβολή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 22’ ο Απόλλωνας πλησίασε στο 0-2 αλλά το πλασέ του Ζαχαράκη σε φάση τετ α τετ ήταν χλιαρό κι έδωσε τον χρόνο στην άμυνα της Βέροιας να απομακρύνει.

Η Βέροια είχε άλλες δυο φάσεις για γκολ. Στο 24’ ο Φασίδης βγήκε μόνος αλλά ο Μέλι απόκρουσε και στο 25’ κεφαλιά του Μαραγκού από κοντά δεν βρήκε στόχο.

Στο 29’ ο Παπαχρήστος προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μέλι έδιωξε δύσκολα.

Στο 44’ ο Ζαχαράκης έπιασε μια κεφαλιά μόνος, σε σέντρα του Λίταινα, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

Και στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες μπήκαν με απειλητικές διαθέσεις αλλά η Βέροια ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο. Στο 53’ ο Ντ’ Αγκοστίνι μπήκε μόνος από τα πλάγια αλλά το σουτ που επιχείρησε το μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στο 54’ η μπάλα στρώθηκε στον Ορφανίδη μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 56’ η Βέροια ισοφάρισε. Ο Φασίδης γύρισε την μπάλα πριν βγει άουτ, η μπάλα κατέληξε στον Ιωάννου ο οποίος με βολίδα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63’ ο Μπελεβώνης έπιασε μια βολίδα έξω από την περιοχή αλλά ο Μέλι απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 65’ σε μια αντεπίθεση της Βέροιας, η μπάλα στρώθηκε στον Ορφανίδη αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και ο Μέλι Μπλόκαρε.

Στο 69’ η Βέροια έχασε και άλλη ευκαιρία. Σε σέντρα του Φασίδη, ο Μπελεβώνης έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Μέλι απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 74’ μετά από κόρνερ, ο Μαραγκός έπιασε ένα σουτ αλλά αμυντικός του Απόλλωνα έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 78’ ο Κατσούκης έβγαλε μόνο τον Ιωάννου, αλλά το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Μέλι. Στο 80’ ο Παπαχρήστος έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μέλι και πάλι απόκρουσε.

Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά. Ο Ζαχαράκης έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Βέροια και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά η Βέροια προσπάθησε να φτάσει σε θέση εκτέλεσης αλλά φανερά επηρεασμένοι οι παίκτες της δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιουματζίδης (Δέλλιος, Λιόντος)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (60’ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (76’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου (82’ Περδίκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μέλι, Λούκας Γκαρσία, Σιατραβάνης, Σταματής (80’ Κοντρέρας), Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης (66’ Κοτσιανούλης), Χαλάτσης, Ντ’ Αγκοστίνο, Ποτόσογλου (70’ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης.

Αποτελέσματα

Πανσερραϊκός – Ηρακλής 0-2
ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 1-0
Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 1-2
ΝΠΣ Βέροια – Απόλλων Λάρισας 1-2
Μακεδονικός – Θεσπρωτός 2-0

Δευτέρα 21/11

Παναθηναϊκός Β – Αλμωπός Αριδαίας (15:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής Λάρισας (15.00)

ΡΕΠΟ: Διαγόρας Ρόδου

Βαθμολογία

1 ΠΑΟΚ Β  7
2 ΑΕΛ   6
3 Μακεδονικός  6
4 Παναθηναϊκός Β  4
5 Ηρακλής  4
6 Πανσερραϊκός  4
7 Αναγέννηση Καρδ   3
8 Απόλλων Πόντου  3
9 Διαγόρας Ρόδου   3
10 ΝΠΣ Βέροια  2
11 Θεσπρωτός   2
12 Αλμωπός Αριδαίας   1
13 Νίκη Βόλου    0
14 Ηρακλής Λάρισας   0
15 Απόλλων Λάρισας  -3

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69