tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική ήττα της Βέροιας στην Λάρισα (φωτογραφίες, βίντεο)

Φιλική ήττα γνώρισε στην Λάρισα η Βέροια. Η "Βασίλισσα" δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο, ηττήθηκε με 1-0.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ έλεγξε τον παιχνίδι ενώ από την άλλη η Βέροια υπέπεσε σε πολλά λάθη και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι αν και έκλεισαν την Βέροια στην περιοχή της μετά το 25’, δεν κατόρθωσαν να φθάσουν σε καθαρές φάσεις εκτέλεσης. Παρόλα αυτά, με σουτ του Πλέγα έξω από την περιοχή στο 45’ πήραν το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με κοντινή κεφαλιά του Τσουμάνη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η Βέροια απάντησε σε σουτ μέσα από την περιοχή του Φασίδη στο 3’ και με μακρινό σουτ του Ορφανίδη στο 8’, τα οποία όμως μπλόκαρε εύκολα ο Θεοδωρόπουλος.

Στο 18’ η ΑΕΛ άγγιξε το γκολ. Μετά από σέντρα του Κοσονού, ο Πεντρζόζο δεν κατάφερε από κοντά να πλασάρει. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους είναι και η εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου στο 26’ που ανάγκασε τον Βενετικίδη να πεταχτεί στο «Γάμα» και να διώξει σε κόρνερ. Η Λάρισα είχε ακόμη μια κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη στο 27’, μετά από κόρνερ, που κατέληξε άουτ, στο 39’ ένα σουτ του Ηλιάδη κι ένα του Παπαγεωργίου στο 42’, έξω από την περιοχή, τα οποία δεν βρήκαν στόχο.

Η Βέροια στο 42’ απείλησε με τον Ορφανίδη αλλά το σουτ από πολύ πλάγια θέση πέρασε ψηλά άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με το γκολ της Λάρισας (φωτογραφία πάνω). Ο Πλέγας βρήκε ελεύθερο χώρο, έκανε το σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ανέβηκε ψηλότερα στο γήπεδο αλλά δεν κατόρθωσε να αναπτύξει συνεργασίες για να μπει οργανωμένα στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσει.

Η Λάρισα συνέχισε να αναζητά ένα γκολ ακόμη και στο 75’, μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Γαρουφαλιά χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 83', η Λάρισα βγήκεσ την αντεπίθεση, ο Μιλτιάδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (46’ Σολούκος), Παπαγεωργίου Α, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης (59’ Μαυρίας), Ηλιάδης, Πλέγας (68’ Αντράντα), Παπαγεωργίου Κ. (59’ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης (59’ Μιλτιάδης), Τσουμάνης  (46’ Γλυνός) Νικολιάς (59’ Γαρουφαλιάς), Πεντρόζο (71’ Νίνο).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (59’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (34’ Μουχάλης), Παπαχρήστος, Μαραγκός (75’ Περδίκης), Στίκας, Μπλέτσας (80’ Ισαακίδης), Μπούζας (68’ Κατσούκης), Ορφανίδης (80’ Γιαχτσίδης), Μπουόλι (59’ Μπελεβώνης), Φασίδης (80’ Ιωάννου), Μπουκουβάλας.

Δηλώσεις προπονητών

Παραλειπόμενο

Από τον χώρο των επισήμων παρακολούθησαν το παιχνίδι οι άνθρωποι της Βέροιας. Ο πρόεδρος Στέργιος Διαμάντης παρακολούθησε το ματς με τον πρόεδρο της Λάρισας Αχιλλέα Νταβέλη. Μαζί τους και τα μέλη της διοίκησης Στέφανος Αποστολίδης, Νίκος Νούλας, Γιάννης Σισμανίδης.

Όσον αφορά τους φίλους της Βέροιας που μετακινήθηκαν στην Λάρισα, διακρίναμε τον γιατρό Μάκη Ισαακίδη, τους ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου Lido αδελφούς Κουτόβα, τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας Jordani Γιώτη Ιορδανίδη αλλά και οι γονείς του Βασίλη Φασίδη.

Στις 26 Οκτωβρίου του 1986, έχασε την ζωή του στο γήπεδο της Λάρισας από φωτοβολίδα ο φίλαθλος Χαράλαμπος Μπλιώνας, σε ματς ΑΕΛ - ΠΑΟΚ. Με αφορμή την φετινή επέτειο, η ΑΕΛ τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλους και οι παίκτες των δυο ομάδων άφησαν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο κοντινότερο σημείο του αγωνιστικού χώρου, από εκεί που χτυπήθηκε ο άτυχος φίλαθλος, στο σημείο του κόρνερ. Επίσης κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή. «Μπλιώνα ζεις, εσύ μας οδηγείς» φώναξαν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ.

Στο 27’ ο διαιτητής διέκοψε το ματς για να δροσιστούν οι παίκτες. Η Λάρισα την Κυριακή είχε ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία την ώρα του ματς άγγιξε τους 25 βαθμούς.

Στο 32’ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ντουμάνης.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69