tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε άνετα στην Ηγουμενίτσα και προκρίθηκε η Βέροια (βίντεο, φωτογραφίες)

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε η Βέροια. Επικράτησε με 1-2 του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα και πήρε την πρόκριση. Η Βέροια στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν καλύτερη, ήταν πιο αποτελεσματική και θα μπορούσε να είχε δώσει μεγαλύτερη έκταση στη νίκη της αν ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Η Βέροια μπήκε στο γήπεδο με επιθετικούς προσανατολισμούς και με στόχο να φτάσει στο γκολ για πάρει το πάνω χέρι.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν η πρώτη που έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Μπελεβώνης έβγαλε με κάθετη πάσα μόνο τον Φασίδη αλλά ο τερματοφύλακας Παππάς απόκρουσε το πλασέ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα. Μετά από κόρνερ, ο Βασιλάκης έπιασε μια κεφαλιά από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε.

Μετά το ημίωρο ο ρυθμός ανέβηκε. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 32’ μια απειλή με εκτέλεση φάουλ του Ρίζου (πέρασε λίγο άουτ) αλλά η Βέροια ήταν αυτή που ήταν επικίνδυνη.

Στο 34’ μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Φασίδης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 37’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Ντουμάνης τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, ο Φασίδης βγήκε μόνος απέναντι στον Παππά και με πλασέ σημείωσε το 0-1 (κεντρική φωτογραφία).

Στο πρώτο μέρος είχαμε άλλη μια καλή φάση. Στο 39’ είχαμε σουτ του Δρίτσα μέσα από την περιοχή της Βέροιας αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε στο ματς με γκολ. Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Φασίδης έβγαλε στον κενό χώρο τον Μπουόλι, ο τελευταίος ανατράπηκε από τον Βασιλάκη στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουόλι και σημείωσε το 0-2.

Στο 54’ η Βέροια έφτασε κοντά στο 0-3. Μετά από γύρισμα από αριστερά του Μπουόλι ο  Μπουκουβάλα βρέθηκε κοντά στο γκολ στην μικρή περιοχή αλλά δεν κατάφερε, υπό ασφυκτική πίεση, να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και στο 75’ άγγιξε το 0-3. Ο Ισαακίδης έβγαλε μόνο τον Μπουκουβάλα, αλλά ο Παππάς απόκρουσε το πλασέ του παίκτη της Βέροιας. Στην συνέχεια της φάσης ο Ντουμάνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 78’ η Βέροια είχε νέα τελική μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Ο Περδίκης με μακρινή πάσα πίσω από το κέντρο βρήκε στην αντίπαλη περιοχή τον Ισαακίδη, ο τελευταίος έκανε ένα χλιαρό πλασέ αλλά ο Παππάς μπλόκαρε.

Στο 84’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Μαντζουρανάκης έκανε μια σέντρα από αριστερά, ο Κωνσταντίνου έπιασε σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 94' ο Μπονίγια με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, μετά από εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούμπας (Θανασιάς, Λιόντος)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Βαλιέντε (64’ Τρομπούκης), Βασιλάκης, Γώγος (59’ Σεμερτζάκης), Ρίζος, Μίγγος, Διγκόζης (59’ Μπίκας), Δρίτσας (59’ Μαντζουρανάκης), Κωνσταντίνου, Λύγκας (66’ Μαρτίνεζ), Μπονίγια

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Νουμάνης, Παπαχρήστος (76’ Μουχάλης), Περδίκης, Στίκας, Μπλέτσας, Ορφανίδης (76’ Κατσούκης), Μπουόλι, Φασίδης (67’ Ισαακίδης), Μπελεβώνης (53’ Μασούρας), Μπουκουβάλας.

Σε δηλώσεις των δυο προπονητών

Δείτε φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69