tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική ήττα της Βέροιας από τον Σβορώνο (φωτογραφίες)

 Την πρώτη της ήττα σε φιλικό αγώνα γνώρισε η Βέροια. Αν και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, έχασε με 0-1 από τον Σβορώνο.

Η Βέροια ξεκίνησε με ένα σχήμα ποδοσφαιριστών που διεκδικούν φανέλα βασικού. Δεν ξεκίνησε καλά αλλά όταν βρήκε ρυθμό, έβγαλε στο γήπεδο συνεργασίες και αυτοματισμούς που έδειξαν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο αλλά με τις πολλές αλλαγές έχασε τον ρυθμό της και δεν κατόρθωσε να φτάσει σε θέσεις εκτέλεσης.

Η Βέροια στο πρώτο μέρος, αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα, δέχθηκε γκολ από δικό της λάθος, κινδύνευσε άλλες τρεις φορές αλλά μετά το 20λεπτο, πήρε τον έλεγχο και μέσα από όμορφες συνεργασίες έφτασε τρεις φορές σε θέσεις τετ α τετ που δεν εκμεταλλεύτηκε.

Συγκεκριμένα, στο 4’ ο Δερμητζόγλου, στο 21’ ο Μπουκουβάλας και στο 40’ πάλι ο Δερμητζόγλου, βρέθηκαν μόνοι απέναντι στον Κούζα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Βέροια είχε άλλες δυο καλές στιγμές. Στο 23’ ο Μπουόλι και στο 44’ ο Ορφανίδης σούταραν μέσα από την περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη, ο Σβορώνος, άνοιξε το σκορ στο 2’ με πλασέ του Κυπαρίσση, μετά από λάθος στην άμυνα της Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία στο 9’ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αλλά ο Τσολακίδης έπιασε «αέρα» από καλή θέση ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης είχε και σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τις ομάδες και δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν απειλές στις δυο περιοχές. Ο Σβορώνος είχε δυο σουτ έξω από την περιοχή, από πλάγια θέση, που αποκρούστηκαν από τον Ιωαννίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαργυρίου (Μπογιατζόγλου, Γκόγκος)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος (46’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (60’ Μπεκιαρίδης), Μαραγκός (46’ Τασσιόπουλος), Στίκας (46’ Περδίκης), Ισαακίδης (46’ Γιαγτζίδης), Μασούρας (46’ Μπλέτσας), Ορφανίδης (46’ Ιωάννου), Μπουόλι (73’ Χερίδης), Δεμηρτζόγλου (73’ Χαβιαρόπουλος) , Μπουκουβάλας (73’ Τσέας).

ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Κούζας (78’ Αδάμος), Καραγκούνης (19’ Βούλγαρης), Χατζηθεοδωρίδης, Τροίρης (81’ Αδαμόπουλος), Μυστρίδης, Δημητρουλόπουλος (57’ Κατσαμάγκας), Κόλα, Δήμηνας, Κατσιαμήτας (73’ Μακράκης), Τσολακίδης (86’ Καραμήτρος), Κυπαρίσσης (68’ Σιδηρόπουλος).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69