tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ανατροπή νέα φιλική νίκη της Βέροιας

Φιλική νίκη επί της Εθνικής Νέων σημείωσε η Βέροια με 3-2. Η Βασίλισσα βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος με 0-2 αλλά στην επανάληψη με "μαγικό" Ορφανίδη έκανε την ανατροπή.

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης μοίρασε ξανά τον χρόνο σε όλους τους παίκτες. Πολύ καλή παρουσίασε είχε ο Μπουκουβάλας ως μεσοεπιθετικός, από δεξιά και ο Ντουμάνης παίζοντας πίσω του και ο Ορφανίδης ο οποίος στην κανονική του θέση βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό.

Στο πρώτο μέρος, η Εθνική Νέων ήταν πιο αποτελεσματική. Άνοιξε το σκορ στο 3’ με κοντινό σουτ του Ταξιάρχη Φίλωνα και διπλασίασε τα τέρματά της στο 31’ με πλασέ του Σπυράκου σε αντεπίθεση. Οι νεαροί της Εθνικής, είχαν κι ένα σουτ του Γκολφίνου μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ. `

Η Βέροια από την πλευρά της, που έπαιξε σχεδόν με το ίδια σχήμα (όπως στο ματς με Καλλιθέα) είχε ένα σουτ του Ιωάννου από το ημικύκλιο της περιοχής, που εξουδετέρωσε εύκολα ο Μοναστηρλής, μια κεφαλιά του Μπουόλι από κοντά που πέρασε παράλληλα από την εστία κι ένα σουτ του Γιαγτζίδη μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ, που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κώστας Ανυφαντάκης, όπως στο φιλικό με την Καλλιθέα, άλλαξε όλη την ενδεκάδα και πίεσε για να μειώσει. 

Στο 55’ κεφαλιά του Κατσούκη από καλή θέση, κατέληξε άουτ. Στο 57’, η Βέροια μείωσε σε 1-2. Ο Ορφανίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, “έσπασε” την μπάλα στην περιοχή και ο Κατσούκης με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ ο Μουχάλης έστρωσε στον Τσέα αλλά το πλασέ του νεαρού κατέληξε στην αγκαλιά του Μοναστηρλή. 

Στο 65’ σουτ του Κατσούκη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε δύσκολα ο Καρακασίδης.

Στο 66’ κεφαλιά του Δεμιρτζόγλου από κοντά, μετά από κόρνερ του Ορφανίδη, πέρασε λίγο άουτ.

Στο 69’ μετά από μπαλιά στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας, ο Χατζηιωάννου βγήκε μόνος αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί της Βέροιας.

Η Βέροια ισοφάρισε στο 79’. Ο Οφρανίδης έβγαλε στην περιοχή τον Δεμιρτζόγλου, ο τελευταίος ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δεμιρτζόγλου.

Στις καθυστερήσεις ο Οφαντίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 3-2.

Διαιτητής: Μαλούτας (Χριστοδούλου, Ζουρνατζίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (46’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Φωτόπουλος, (46’ Παπαχρήστος), Μαραγκός (46’ Σταμπουλίδης), Περδίκης (46’ Στίκας), Μπλέτσας (46’ Μπούζα), Γιαγτζίδης (46’ Ισακίδης), Ιωάννου (46’ Ορφανίδης), Μπουόλι, Μουκουβάλας (46’ Δεμιρτζόγλου), Μπεκιαρίδης (46’ Κατσούκης).

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Μοναστηρλής (62’ Καρακασίδης), Φίλων (62’ Δεληγιάννης), Κουτσίδης (51’ Τανσούδης), Χατζηκυριάκος, Χρήστου (58’ Τσίκος), Σπυράκου, (46’ Γκούμας), Νικολάου (80’ Συμεωνίδης), Γεωργιάδης (62’ Καπέρδας), Γκολφίνος (58’ Γκιτέρσος), Κυριόπουλος (62’ Χατζηιωάννου), Σμυρλής (58’ Μασκανάκης, 80’ Πιτιλάκος).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69