tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελπιδοφόρα εμφάνιση για την Βέροια - Κέρδισε σε φιλικό την Καλλιθέα (φωτογραφίες)

Ελπιδοφόρα ήταν η εικόνα που έδειξε στο πρώτο της φιλικό η Βέροια. Επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια.

Αν σε αυτό το υλικό προστεθούν ένας καλός φορ περιοχής και δυο πλάγιοι επιθετικοί (ένας θα μπορούσε να είναι ο Ομπόντο που δοκιμάστηκε) μπορεί να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική για την κατηγορία ομάδα. Από τους μικρούς της Κ19, άρεσαν ο Μπεκιαρίδης και ο Χερίδης.

Στο πρώτο μέρος ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεκίνησε με Ντουμάνη – Παπαχρήστο στα άκρα της άμυνας, Μαραγκο – Περδίκη στο κέντρο της άμυνας, Μπλέτσα – Γιαγτσίδη ως αμυντικά χαφ, Δεμιρτζόγλου – Μπεκιαρίδη στα «φτερά», τον Ιωάννου πίσω από τον φορ και τον Μπουόλι «φουνταριστό».

Στο πρώτο μέρος, η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 4’ όταν ο Ντιμίτριους έκανε ένα συρτό γύρισμα στην περιοχή της Βέροιας αλλά ο Μανθάτης δεν κατόρθωσε να σπρώξει την μπάλα στο άδειο τέρμα. Η Καλλιθέα είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 25’ με κεφαλιά του Λουκίνα από καλή θέση αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε.

Η Βέροια μετά το 20λεπτο πάτησε καλύτερα στο γήπεδο αλλά δεν ήταν καλή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Η καλύτερη στιγμή της ήταν ένα σουτ του Μπεκιαρίδη μέσα από την περιοχή που εξουδετερώθηκε από τον Βοσνιάδη. Στο 42’ ο τεχνικός της Βέροιας έριξε στο ματς τον Κριστιάν Ομπόντο, ο οποίος δοκιμάζεται στην Βέροια και έδειξε καλά στοιχεία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κώστας Ανυφαντάκης κράτησε το ίδιο σύστημα (4-2-3-1) αλλά άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα.

Σο 59’ είχε μια κοντινή κεφαλιά άουτ του Ευαγγέλου ενώ στο 60’ η Βέροια απάντησε με σουτ του Χερίδη έξω από την περιοχή αλλά ο Βοσνιάδης μπλόκαρε.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 67’. Ο Χερίδης με μακρινή μπαλιά σημάδεψε τον Μπούζα, ο τελευταίος ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ορφανίδης και σημείωσε το 1-0.

Στο 71’ η Καλλιθέα απείλησε ξανά με κεφαλιά του Ευαγγέλου αλλά ο Βενετικίδης μπλόκαρε.

Στο 73’ ο Ομπόντο έκανε σέντρα από δεξιά, ο Χερίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελιτζανίδης (Χριστοδούλου, Μπουγιατζόγλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος (46’ Βενετικίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (46’ Μπουκουβάλας), Μαραγκός (46΄Παπατζίκος), Περδίκης (46’ Στίκας), Μπλέτσας (46’ Ισαακίδης), Γιαγτζίδης (46’ Μπούζας), Ιωάννου (46’ Ορφανίδης), Μπουόλι (46’ Χερίδης, 74’ Τσέας), Δεμιρτζόγλου (46’ Κατσούκης), Μπεκιαρίδης (42’ Ομπόντο)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βοσνιάδης (61’ Κραβανίτης), Ρόσι (57’ Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Ρέντζας (57’ Νίλι), Λάσκαρης, Μπουλούλης (86’ Εντουίντ), Νάτσης, Ντιμίτριους, Λουκίνας, Μουνιέρ (57’ Μάλτσι).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69